Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Wonder Woman™ Key Light 5008113

Vergezel Wonder Woman op een heldhaftig avontuur met deze LEGO DC Wonder Woman sleutelhanger. De sleutelhanger heeft een beweegbare Wonder Woman minifiguur met LED-verlichting in haar voeten. Met een druk op de borst gaan de lichten aan. Bevestig de sleutelring aan je sleutels of tas om altijd een stukje superheldenkracht bij je te hebben. Batterijen zijn inbegrepen. Een perfect cadeau voor elke Wonder Woman fan!

Waar is LEGO Wonder Woman™ Key Light 5008113 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DC sets

aantal lego stenen icoon
0
lego thema icoon
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008113
lego insiders punten icoon
97
punten

Vergezel Wonder Woman™ op een heldhaftig avontuur en laat haar je pad verlichten! Met deze te gekke LEGO® DC Wonder Woman sleutelhanger met verlichting kunnen jonge superhelden vanaf 6 jaar oud altijd op Wonder Woman rekenen. De sleutelhanger heeft een grote en beweegbare LEGO® DC Wonder Woman minifiguur met felle LED-verlichting in haar voeten. Met een simpele druk op haar borst gaan de lichten aan. De minifiguur is stevig bevestigd aan een duurzame sleutelring, zodat kinderen hem gemakkelijk aan hun sleutels of tassen kunnen vastmaken. Batterijen zijn inbegrepen.

Deze LEGO® set is perfect voor jongeren én volwassenen die dol zijn op Wonder Woman en LEGO®. Met deze sleutelhanger hebben fans van alle leeftijden een stukje superheldenkracht altijd binnen handbereik. Of je nu je sleutels wilt vinden in het donker of gewoon een stoere accessoire zoekt voor aan je tas, deze LEGO® DC Wonder Woman sleutelhanger is de ultieme keuze!

Met haar levendige kleuren en iconische outfit is de LEGO® DC Wonder Woman minifiguur een echte blikvanger. Jongeren en volwassenen kunnen niet anders dan bewonderend kijken naar haar dappere houding en krachtige uitstraling. De minifiguur is gedetailleerd vormgegeven en geeft een speelse twist aan je dagelijkse leven. Of je nu op weg naar school bent of naar je werk, Wonder Woman zorgt altijd voor een vleugje superheldenmagie.

De LED-verlichting in de voeten van de LEGO® DC Wonder Woman minifiguur is niet alleen ontzettend cool, maar ook nog eens ontzettend handig. Ga je in het donker op zoek naar je spullen? Geen probleem! Wonder Woman zal je pad verlichten en ervoor zorgen dat je precies vindt wat je zoekt. Met één druk op de borst van de minifiguur gaan de LED-lampjes aan en is het licht als een baken in de duisternis. Een handige en stijlvolle oplossing voor iedereen die wel wat superheldenverlichting kan gebruiken!

De duurzame sleutelring van deze LEGO® sleutelhanger zorgt ervoor dat je Wonder Woman altijd bij je kunt dragen. Bevestig de sleutelring aan je sleutelbos, tas of zelfs je broekriem en je hebt altijd een stukje superheldenpower binnen handbereik. De sleutelring is stevig en stevig genoeg om de meest avontuurlijke levensstijl te weerstaan. Of je nu door de stad rent, door het bos wandelt of naar school fietst, Wonder Woman zal je altijd trouw volgen.

Bij deze LEGO® DC Wonder Woman sleutelhanger zijn de batterijen al inbegrepen, dus je kunt meteen genieten van de verlichtingsfunctie van de minifiguur. De LED-lampjes zijn energiezuinig en gaan lang mee, zodat je lang plezier kunt hebben van deze sleutelhanger. Dankzij de hoogwaardige kwaliteit van LEGO® weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in handen hebt. LEGO® staat bekend om de duurzaamheid en betrouwbaarheid van hun speelgoed, en deze sleutelhanger is daar geen uitzondering op.

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, speciale gelegenheid of gewoon voor jezelf, deze LEGO® DC Wonder Woman sleutelhanger is een geweldige keuze. Het is een uniek en origineel cadeau waar elke superheldenfan blij van wordt. Laat Wonder Woman je pad verlichten en je dag opfleuren met deze stoere sleutelhanger. Verwacht bewonderende blikken en vragen waar je deze geweldige accessoire vandaan hebt gehaald.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76002

Superman™: Metropolis duel

foto van lego set76056

Batman™: Redding uit Ra's al Ghul™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.