Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Belle's theekransje 10877

Stap binnen in de magische wereld van Belle en het Beest met LEGO DUPLO Disney 10877 Belle's theekransje.
Deze speelgoedbouwset bevat personages uit de film en is perfect voor fans om favoriete scènes na te spelen of nieuwe verhalen te bedenken.
Stimuleer de ontwikkeling van bouwvaardigheden, creativiteit en motorische vaardigheden.
Geschikt voor kinderen van 2-5 jaar oud.
Bestel nu en laat je kinderen genieten van uren speelplezier!

Waar is LEGO Belle's theekransje 10877 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 15.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
19
leeftijd icoon
2-5
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10877
lego insiders punten icoon
130
punten

Stap binnen in de magische wereld van Belle en het Beest en beleef avonturen in het betoverde kasteel met LEGO® DUPLO® l Disney 10877 Belle's theekransje. Deze speelgoedbouwset bevat personages uit de iconische film, waaronder Belle, Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule. Deze set is perfect voor fans van Belle en het Beest die dol zijn op het naspelen van hun favoriete scènes uit de film, of voor het bedenken van gloednieuwe, fantasierijke verhalen.

Deze DUPLO l Disney speelgoedbouwset is ontworpen om de ontwikkeling van de eerste bouwvaardigheden te stimuleren. De set bevat eenvoudig te bouwen stenen met prachtige decoraties om de magie tot leven te brengen. Door te spelen met deze set, ontwikkelen kinderen niet alleen hun creativiteit en fantasievaardigheden, maar verbeteren ze ook hun hand-oog coördinatie en motorische vaardigheden.

Organiseer een betoverend theekransje in de keuken van het kasteel en laat de personages tot leven komen. Help Mevrouw Tuit en Barstje om het theekransje te bereiden terwijl Belle en Pendule zich vermaken met zingen en dansen voor de open haard. Deze verbazingwekkende set bevat een open haard met een openende deur en een tafel met 2 stoelen, alles in de kenmerkende stijl van Belle en het Beest.

Deze LEGO® DUPLO® set is speciaal ontwikkeld voor kleine handjes en is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar oud. Het is een geweldig cadeau voor elke Disney-liefhebber die van bouwen en spelen houdt. Met DUPLO speelgoedbouwsets kunnen kinderen in een veilige omgeving hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten.

Inclusief een LEGO® DUPLO® figuur van Belle, plus DUPLO figuren van Mevrouw Tuit, Barstje en Pendule. De open haard is ca. 14 cm hoog, 12 cm breed en 6 cm diep. Met deze schattige set kunnen kinderen zich helemaal onderdompelen in de magische wereld van Belle en het Beest en uren speelplezier beleven.

Koop vandaag nog de LEGO® DUPLO® l Disney 10877 Belle's theekransje en laat je kind de magie van Belle en het Beest ontdekken! Het is een geweldig cadeau waar ze nog lang plezier van zullen hebben. Bestel nu en maak je kinderen blij met deze prachtige set, waar ze helemaal in op kunnen gaan.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 15.95 (25-05-2023) € 15.95 (25-05-2023) € 15.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10568

Riddertoernooi

foto van lego set10991

Droomspeeltuin

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.