Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Sleepwagen 10918

De LEGO DUPLO set 10918 Sleepwagen is educatief, interessant en leuk speelgoed voor jonge kinderen.
Met een duwbare sleepwagen, verstelbare kraan en verkeerskegel kunnen peuters hun fijne motoriek en samenwerking vaardigheden ontwikkelen.
De set is perfect voor autoliefhebbers en inspireert kinderen om reddingsmissies uit te voeren.
Bestel vandaag nog voor urenlang speelplezier en ontwikkeling!

Waar is LEGO Sleepwagen 10918 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 4.9519-09-2024

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
7
leeftijd icoon
1½+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10918
lego insiders punten icoon
45
punten

De LEGO set 10918 Sleepwagen is het perfecte eerste speelgoed voor jonge kinderen. Het is educatief, interessant en leuk! Peuters kunnen met deze schattige blauwe sleepwagen allerlei ontwikkelingsmijlpalen bereiken terwijl ze anderen in moeilijkheden helpen.

Deze LEGO DUPLO set bevat een duwbare sleepwagen met vier wielen en een verstelbare kraan. Kinderen kunnen de wagen naar de noodsituatie duwen en hun fijne motoriek gebruiken om de verkeerskegel neer te zetten en de kraan met haak omhoog en omlaag te bewegen.

Met beelden van een jongen en meisje voor de ramen van de wagen leert dit leuke speelgoed kinderen als team de klus te klaren. Samenwerken is belangrijk als je anderen in nood wilt helpen!

De sleepwagen is perfect voor jonge autoliefhebbers en als je van superhelden houdt, kun je hem gebruiken om mensen in nood te redden! Het is een geweldig cadeau voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag voor kinderen vanaf 18 maanden.

De sleepwagen is ongeveer 9 cm lang, 7 cm hoog en 6 cm breed - het ideale formaat om hem overal mee naartoe te nemen. Combineer met andere LEGO DUPLO sets voor nog meer plezier. Door de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren, helpt deze set bij het ontwikkelen van zelfexpressie en andere waardevolle vaardigheden.

De LEGO DUPLO sleepwagenset biedt creatief spel en is leerzaam voor jonge kinderen. Het laat peuters en kleuters samen met hun ouders waardevolle ontwikkelingsmomenten beleven. De set is ontworpen om de fantasie van peuters naar voren te laten komen en hen te inspireren door middel van bouwen, leren en spelen.

Met deze speelset kunnen kinderen zich voorstellen dat ze reddingsmissies uitvoeren. Ze leren teamwork, bouwen aan hun sociale vaardigheden en verbeteren hun motorische vaardigheden. Het is geïnspireerd door herkenbare scènes en leuke personages waar kinderen dol op zijn.

De LEGO Groep doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO DUPLO stenen en onderdelen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen.

Kinderen kunnen zich urenlang vermaken met deze LEGO DUPLO sleepwagenset zonder dat er batterijen nodig zijn. Dankzij de eenvoudige instructies kunnen ouders en peuters optimaal profiteren van het plezier en de ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed.

Maak je klaar voor spannende reddingsmissies met deze educatieve LEGO DUPLO set! Bestel de LEGO set 10918 Sleepwagen vandaag nog en laat je kinderen bouwen, spelen en leren.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:17

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 4.95 (25-05-2023) € 4.95 (25-05-2023) € 4.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set10515

Ariel's onderzeese kasteel

foto van lego set10422

3-in-1 ruimteavontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.