Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO My First Dinosaur 30325

De LEGO DUPLO set 30325 is een must-have voor jonge ontdekkingsreizigers! Met deze set kunnen kinderen hun eigen brachiosaurus bouwen en vervolgens drie verschillende dinosaurussen creëren. Het stimuleert de bouwvaardigheden, creativiteit, fijne motoriek en probleemoplossend denken. Deze set is veilig en duurzaam, ideaal voor quality time met je kinderen. Het is ook een geweldig cadeau-idee dat lang meegaat. Ga op avontuur met deze set en ontdek de magie van de dinosauruswereld!

Waar is LEGO My First Dinosaur 30325 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
7
leeftijd icoon
1½-3
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30325
lego insiders punten icoon
23
punten

De LEGO® DUPLO® 30325 is een absolute must-have voor jonge ontdekkingsreizigers! Kinderen zullen dol zijn op het bouwen van deze schattige kleine brachiosaurus van LEGO DUPLO stenen, en nog enthousiaster worden wanneer ze ontdekken dat ze dezelfde stenen kunnen gebruiken om drie verschillende dinosaurussen te creëren!

Met deze set kunnen kinderen hun eigen prehistorische avonturen beleven. Ze kunnen de brachiosaurus bouwen en bewonderen, en vervolgens hun creativiteit de vrije loop laten door de stenen te gebruiken om een stoere tyrannosaurus rex, een majestueuze triceratops en een angstaanjagende pterodactylus te maken. Elke dinosaurus heeft zijn eigen unieke kenmerken en zal de verbeelding van zowel jonge ontdekkingsreizigers als volwassen verzamelaars prikkelen.

Met deze set kunnen kinderen niet alleen hun bouwvaardigheden ontwikkelen, maar ook hun creativiteit stimuleren. Het bouwen en herbouwen van de verschillende dinosaurussen helpt bij het ontwikkelen van fijne motoriek en probleemoplossend denken. Bovendien moedigt het speelse karakter van de set kinderen aan om hun fantasie te gebruiken en hun eigen verhalen te bedenken.

De LEGO DUPLO 30325 is ontworpen met het oog op plezier en veiligheid. De grote, stevige DUPLO stenen maken het gemakkelijk voor kleine handjes om mee te bouwen en de kleurrijke elementen zullen de aandacht van kinderen zeker trekken. Bovendien is DUPLO bekend om zijn duurzaamheid, dus deze set zal vele avonturen kunnen doorstaan!

Deze LEGO DUPLO set is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het bouwen en spelen met LEGO is namelijk een geweldige manier om quality time door te brengen met je kinderen of om je eigen innerlijke kind weer naar boven te halen. Het is een geweldige manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse routine en plezier te hebben met iets waar je allebei van houdt.

Met de LEGO DUPLO 30325 haal je niet alleen een fantastische bouwset in huis, maar ook een stukje geschiedenis. Dinosaurussen hebben altijd tot de verbeelding gesproken en met deze set kunnen kinderen hun eigen dinosaurusavonturen beleven. Ze kunnen samen met de brachiosaurus door de prehistorische wereld struinen, op zoek naar voedsel en het ontdekken van nieuwe 'dino'-vrienden.

Deze LEGO DUPLO set is ook een geweldig cadeau-idee. Of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau, een verrassing voor de feestdagen of gewoon een speciale traktatie, deze set zal gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke jonge ontdekkingsreiziger toveren. En het beste van alles is dat het niet alleen een cadeau is voor nu, maar ook voor de toekomst. LEGO DUPLO stenen zijn namelijk compatibel met andere DUPLO sets en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt om nieuwe creaties te bouwen.

Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur met de LEGO DUPLO 30325 en ontdek de magie van de dinosauruswereld. Bouw, speel en creëer je eigen unieke verhalen. Deze set zal gegarandeerd urenlang speelplezier en creativiteit bieden voor zowel jong als oud. Dus verzamel je stenen, zet je bouwhoed op en laat je fantasie de vrije loop!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10927

Pizza-kraam

foto van lego set10990

Bouwplaats

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.