Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Backpack - Panda 5006498

Maak je avonturen nog leuker met de LEGO Set 5006498 rugzak! Met een schattig panda design en gemaakt van eco-vriendelijk materiaal, is deze waterbestendige rugzak niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Met genoeg ruimte voor al je spullen en een handig voorvak, is deze rugzak perfect voor school, uitstapjes en meer! Bestel nu en start je avontuur!

Waar is LEGO Backpack - Panda 5006498 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer DUPLO sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006498
lego insiders punten icoon
260
punten

Neem je avonturen mee naar een nieuw niveau met de LEGO Set 5006498: de perfecte rugzak voor de jonge dierenvriend! Deze rugzak is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend speels en stijlvol. Met zijn schattige pluchen panda design op de achterkant, steelt deze rugzak gegarandeerd de show!

Gemaakt van eco-vriendelijk polyester, is deze waterbestendige rugzak niet alleen duurzaam, maar ook nog eens goed voor het milieu. Je kunt vol vertrouwen naar buiten gaan, wetende dat jouw spullen veilig en droog blijven, zelfs tijdens een onverwachte regenbui!

De ruime hoofdcompartiment van deze LEGO rugzak biedt voldoende ruimte om een boek, een trui en zelfs grotere items zoals een tablet of laptop mee te nemen. Geen gedoe meer met te kleine rugzakken - deze LEGO Set 5006498 is er om al jouw bezittingen veilig en georganiseerd te houden!

Maar dat is nog niet alles! Deze speelse rugzak beschikt ook over een handige voorvak met rits, ideaal voor het opbergen van snacks en andere kleine spullen. Je kunt gemakkelijk bij je favoriete tussendoortjes zonder dat je de hele rugzak hoeft te doorzoeken. Perfect voor die lange wandelingen, schoolreisjes of gewoon een dagje weg!

Met zijn trendy ontwerp en opvallende LEGO logo op de voorkant, is deze rugzak een absolute must-have voor zowel jongeren als volwassenen. Of je nu naar school gaat, een dagje uit bent of gewoon je liefde voor LEGO wilt laten zien, deze rugzak is dé manier om jezelf te onderscheiden van de rest!

Dus waar wacht je nog op? Laat jouw innerlijke avonturier de vrije loop en neem jouw spullen mee in stijl met de LEGO Set 5006498 rugzak. Met zijn unieke design, waterbestendigheid en ruime compartimenten, is deze rugzak perfect voor alle gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar een praktische rugzak voor school, een speelse rugzak voor een dagje weg, of gewoon een uniek cadeau voor een LEGO liefhebber, deze LEGO Set 5006498 rugzak heeft het allemaal!

Bestel nu jouw eigen LEGO Set 5006498 rugzak en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zult vergeten. Verken de wereld terwijl je er tegelijkertijd modieus uitziet - dat wil toch iedereen? Haal vandaag nog de LEGO Set 5006498 rugzak in huis en laat jouw avontuur beginnen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10981

Groeiende wortel

foto van lego set10823

Batwing avontuur

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.