Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mia's speelkubus 41403

Stimuleer zorgzaamheid met LEGO Friends Mia's speelkubus (41403). Deze draagbare speelgoeddierenkliniek zit vol plezier. Kinderen kunnen de kubus delen met een vriend en andere kubussen verzamelen. Met een dierenarts minipoppetje, accessoires en een stickervel. Ideaal reisspeelgoed zonder batterijen. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Ontdek Heartlake City en geef dit cadeau aan dierenliefhebbers.

Waar is LEGO Mia's speelkubus 41403 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 6.9519-09-2024

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
40
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-03-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41403
lego insiders punten icoon
75
punten

Stimuleer de zorgzaamheid van kinderen met LEGO® Friends Mia's speelkubus (41403) - de perfecte speelgoeddierenkliniek! In deze glinsterende, transparante kubus bevindt zich een gezellige wereld vol dierenplezier. Het is het ideale cadeau voor kinderen die dol zijn op dieren en compact speelgoed.

Deze schattige set zit boordevol plezier. Alle elementen in deze dierenartsspeelset kunnen eruit gehaald worden zodat kinderen kunnen genieten van eindeloos fantasierijk spel. Maar de onderdelen kunnen ook bevestigd worden aan de onderkant van de kubus voor handig speelplezier onderweg – en er zullen nooit meer stenen kwijtraken! De kubus kan in tweeën worden gesplitst zodat kinderen de speelgoeddierenkliniek kunnen delen met een vriend of vriendin.

Maar er is meer! Als kinderen deze speelgoeddierenkliniek leuk vinden, kunnen ze nog 4 andere kubussen verzamelen. Elk draagbaar speeltje bevat een mysteriehuisdier in een willekeurige kleur – kijk naar de vreugde op hun gezicht als kinderen ontdekken welk schattig huisdier er in de kubus verstopt zit! Het stapelbare speelgoed heeft ook scharnieren aan de zijkanten die kunnen worden verbonden met de andere kubussen om zo coole vormen te creëren. Perfect voor fantasierijk spel en het ontdekken van de wereld van Heartlake City - een plek vol fantastische vriendschappen en eindeloze avonturen!

Leer kinderen om voor dieren te zorgen met deze miniatuurwereld vol dierenzorg. Laat ze hun zorgzame kant ontdekken met Mia, de dierenarts die hen helpt bij het verzorgen van de schattige dieren in haar kliniek. Kinderen zullen genieten van het verzorgen van huisdieren, aangezien de onderdelen in dit draagbare speelgoed kunnen worden meegenomen.

In Mia's speelkubus (41403) vind je een minipoppetje van een dierenarts, een speelgoedhuisdier, een groot aantal accessoires om zelf te bouwen en een stickervel, zodat kinderen hun kliniek kunnen versieren zoals ze zelf willen. Dit minipoppetjesspeelgoed om te verzamelen is het perfecte reisspeelgoed voor jonge dierenliefhebbers en het eenvoudig te bouwen model is aantrekkelijk voor kinderen die nog niet eerder met LEGO® stenen hebben gebouwd.

De kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep en past gemakkelijk in een rugzak of handtas, waardoor dit ideaal reisspeelgoed is om lange ritten mee op te fleuren. Bovendien heeft dit reisspeeltje geen batterijen nodig om het fantasierijke spel tot leven te laten komen - want wie heeft er zin om batterijen in te pakken op vakantie?

Met duidelijke gedrukte instructies die zijn ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar, kunnen kinderen zelf aan de slag met het bouwen van deze fantastische set. En natuurlijk voldoet LEGO® speelgoed aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitseisen - dus ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kinderen tijdens het spel.

Breng de wereld van Heartlake City tot leven en laat kinderen kennismaken met de vriendinnen die net zo zijn als zijzelf. Mis deze schattige speelkubus niet en geef het cadeau aan een kind dat dol is op dieren!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:28

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 6.95 (25-05-2023) € 6.95 (25-05-2023) € 6.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set41314

Stephanies huis

foto van lego set41322

Wintersport ijsbaan

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.