Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Olivia's junglespeelkubus 41436

Maak kennis met Olivia's junglespeelkubus (41436) van LEGO Friends! Deze draagbare kubus zit vol verrassingen en biedt urenlang speelplezier.
Kinderen kunnen de natuur ontdekken, wilde dieren observeren en zelfs helpen bij reddingsmissies.
Verzamel de verschillende junglespeelkubussen, stapel ze op en creëer gekke vormen.
Deze kleurrijke kampeerset is ideaal als cadeau en stimuleert kinderen om te bouwen met LEGO stenen.
Bestel vandaag nog en laat je kinderen genieten van de creatieve wereld van LEGO Friends!

Waar is LEGO Olivia's junglespeelkubus 41436 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Friends sets

aantal lego stenen icoon
51
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
41436
lego insiders punten icoon
75
punten

Stap in de wilde wereld van LEGO® Friends met Olivia's junglespeelkubus (41436), het perfecte speelgoed voor alle avonturiers. Deze draagbare kubus zit vol met verrassingen en biedt urenlang speelplezier voor kinderen (en stiekem ook voor volwassenen). Laat je kind de natuur ontdekken en de wilde dieren observeren. Het reisspeelgoed is bovendien gemakkelijk mee te nemen, waardoor je het overal mee naartoe kunt nemen.

De kubus bevat een schat aan fantastische elementen die kinderen kunnen bouwen en spelen. Het minipoppetje kan de wilde dieren observeren met de speelgoedtelescoop en vervolgens via de walkietalkie contact opnemen met de meiden in Heartlake City om te helpen bij een reddingsmissie. En het beste van alles is dat kinderen alle onderdelen eenvoudig kunnen bouwen en uitnemen, waardoor ze ook buiten de kubus geweldig kunnen spelen. En dankzij een slim ontwerp zijn er nooit ontbrekende onderdelen wanneer kinderen er onderweg mee spelen!

Maar wat deze speelkubus echt bijzonder maakt, is het kubisme. Elke speelkubus geeft kinderen een voorproefje van de LEGO Friends wereld. Er zijn maar liefst 5 verschillende junglespeelkubussen om te verzamelen, elk met een mysterieus wild dier in een willekeurige kleur. Dit geeft het reisspeelgoed een cool verrassingselement en kinderen kunnen de kubussen op elkaar stapelen of aan elkaar koppelen om zo de gekste vormen te creëren. Laat kinderen kennismaken met de leuke en creatieve LEGO Friends wereld, waar ze samen met hun beste vriendinnen de natuur kunnen verkennen!

En het beste van alles is dat deze LEGO® Friends doos ideaal is om cadeau te geven. Of het nu voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon als een spontaan cadeau is, kinderen van 6 jaar en ouder zullen dol zijn op deze kleurrijke kampeerset. Het gemakkelijke bouwwerk helpt kinderen ook om op een eenvoudige manier kennis te maken met het bouwen van LEGO stenen.

Dus waar wacht je nog op? Laat je kinderen genieten van creatief speelplezier met Olivia's junglespeelkubus (41436), waarbij ze de natuur kunnen verkennen en de wildernis kunnen observeren. En dankzij het handige en draagbare ontwerp kunnen ze onderweg spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Bestel deze geweldige speelkubus vandaag nog en laat je kinderen kennis maken met de wonderlijke wereld van LEGO Friends!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:29

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41057

Heartlake paardenshow

foto van lego set41407

Olivia's winkelspeelkubus

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.