Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO The Monster Book of Monsters 30628

Ontdek de magie van Harry Potter met de LEGO Harry Potter Het Monsterboek van Monsters (30628) bouwset. Beleef een iconische scene uit de film en laat het boek van monsters Harry proberen te bijten terwijl het kruipt. Met een minifiguur van Draco Malfidus en gedetailleerd ontwerp is deze set een must-have voor elke Harry Potter fan. Stimuleer motorische vaardigheden en creativiteit tijdens het bouwen en speel urenlang met deze betoverende set. Voeg nu LEGO setnummer 30628 toe aan je collectie en ontdek de magische wereld van Harry Potter.

Waar is LEGO The Monster Book of Monsters 30628 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
320
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
30628
lego insiders punten icoon
130
punten

Ontdek de magie van Harry Potter™ en de Gevangene van Azkaban™ met de sensationele LEGO® Harry Potter Het Monsterboek van Monsters (30628) bouwset. Herbeleef een van de meest iconische scenes uit de film, waarin het boek van monsters Harry probeert te bijten terwijl het door de kamer kruipt! Maar dit is geen gewoon boek, want wanneer je dit LEGO model over een vlakke ondergrond trekt, opent en sluit zijn mond zich.

Deze betoverende set bevat ook een minifiguur van Draco Malfidus™, gekleed in zijn elegante schooluniform. Beleef samen met Draco spannende avonturen op Zweinstein™ en ontdek de geheimen van het monsterboek.

De LEGO Harry Potter Het Monsterboek van Monsters is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook perfect om te verzamelen. Het is een must-have voor elke echte Harry Potter fan! Met zijn gedetailleerde ontwerp en rijke kleuren is het een prachtige toevoeging aan elke LEGO verzameling. Zet het boek op je boekenplank, op je bureau of bouw een hele Harry Potter scenewereld met je andere LEGO sets. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deze bouwset is geschikt voor zowel jongeren als volwassenen die gek zijn op de betoverende wereld van Harry Potter. Met 30628 als setnummer is het een unieke toevoeging aan jouw LEGO collectie. Laat je fantasie de vrije loop en creëer je eigen magische avonturen.

Daarnaast is deze LEGO set niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook goed voor de ontwikkeling van verschillende vaardigheden. Door het bouwen van het monsterboek worden motorische vaardigheden en creativiteit gestimuleerd. Daarnaast biedt het spelen met deze set ook ruimte voor fantasie en verbeeldingskracht. Wie wil er nou niet in de magische wereld van Harry Potter duiken?

Ontdek de magie van LEGO Harry Potter Het Monsterboek van Monsters (30628) en breng de spannende wereld van Harry Potter tot leven. Verzamel alle LEGO Harry Potter sets en bouw je eigen Zweinstein met torens, kerkers en natuurlijk de Grote Zaal. Met LEGO kun je eindeloos combineren en alles is mogelijk!

Dus, ben jij klaar om samen met Harry en Draco de uitdagingen van Zweinstein het hoofd te bieden? Trek het monsterboek over de grond en kijk hoe zijn mond zich opent en sluit. Speel spannende scenes na en bedenk je eigen magische avonturen. Alles is mogelijk met de LEGO Harry Potter Het Monsterboek van Monsters (30628) bouwset!

Wacht niet langer en voeg dit unieke LEGO setnummer 30628 vandaag nog toe aan jouw collectie. Haal de magie van Harry Potter in huis en beleef urenlang bouw- en speelplezier. Bestel nu en stap in de betoverende wereld van LEGO Harry Potter!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:53

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5007392

Fun to Color

foto van lego set5007882

Hogwarts™ Lunch Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.