Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hedwig™ Bag Tag 5008110

Maak een statement en voeg wat magie toe aan je tas met de Hedwig™ Bag Tag. Deze flexibele en duurzame siliconen tag met afbeelding van de sneeuwuil uit Harry Potter is een must-have voor jonge fans en een prachtig cadeau voor volwassenen. Bevestig hem aan je tas, koffer of sleutelhanger en laat de wereld zien dat jij een trotse Potterhead bent.

Waar is LEGO Hedwig™ Bag Tag 5008110 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Harry Potter™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008110
lego insiders punten icoon
65
punten

Ben je een jonge Harry Potter fan en wil je graag jouw trouwe vriend mee kunnen nemen? Dat kan nu met de Hedwig™ Bag Tag! Deze flexibele en duurzame siliconen tag heeft een afbeelding van de sneeuwuil uit de LEGO® Harry Potter speelsets en kan eenvoudig bevestigd worden aan je tas. Een magisch cadeau voor kinderen vanaf 6 jaar, deze bag tag heeft ruimte op de achterkant om contactinformatie op te schrijven, zodat je gemakkelijk jouw spullen kunt herkennen.

Met de Hedwig™ Bag Tag ben je altijd in stijl onderweg. Deze speciale editie is geïnspireerd op een van de meest geliefde personages uit de wereld van Harry Potter. Hedwig, de prachtige sneeuwuil van Harry, is nu vereeuwigd als een handige bagagehanger. Of je nu naar school gaat, op vakantie bent of gewoon een dagje uit hebt gepland, deze tag maakt jouw tas extra bijzonder.

Deze bag tag is niet zomaar een accessoire, het is een statement! Met de afbeelding van Hedwig laat je aan iedereen zien dat jij een echte Potterhead bent. Ga je op reis en wil je jouw koffer snel kunnen herkennen op de bagageband? Bevestig dan de Hedwig™ Bag Tag en je zult je bagage direct herkennen tussen de rest. Niet alleen handig, maar ook nog eens super cool!

De Hedwig™ Bag Tag is gemaakt van flexibel en duurzaam silicone, waardoor hij tegen een stootje kan. Geen zorgen dus als je tas wat ruwer wordt behandeld tijdens jouw avonturen. Deze tag gaat overal met je mee en blijft altijd mooi. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de afbeelding van Hedwig niet vervaagt en dat je er lang plezier van zult hebben.

Maar deze bag tag is niet alleen leuk en handig voor kinderen. Ook volwassen Harry Potter fans zullen de Hedwig™ Bag Tag waarderen. Ga terug naar de magie van je jeugd en versier je tas met deze prachtige tag. Herbeleef de avonturen van Harry en zijn trouwe uil Hedwig telkens wanneer je jouw tas pakt. Het is als een stukje magie dat je met je meedraagt.

Of je nu een verzamelaar bent van Harry Potter merchandise of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, de Hedwig™ Bag Tag is een absolute must-have. Deze limited edition tag is zeer gewild onder de fans en zal jouw tas transformeren tot een ware blikvanger. Verzamel ze allemaal en maak jouw eigen persoonlijke collectie van Harry Potter accessoires.

En natuurlijk is deze bag tag niet alleen voor bagage. Je kunt hem ook bevestigen aan je schooltas, sporttas, handtas of zelfs aan je sleutelhanger. Zo draag je jouw liefde voor Harry Potter altijd bij je, waar je ook naartoe gaat. Laat jouw innerlijke Hogwarts student stralen en laat de wereld zien dat jij een trotse fan bent.

Maak je geen zorgen als je jouw spullen ergens achterlaat, elke Hedwig™ Bag Tag heeft ruimte op de achterkant om je contactinformatie op te schrijven. Als iemand dan jouw tas vindt, kan hij gemakkelijk contact met je opnemen en ervoor zorgen dat je je spullen weer terugkrijgt. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je iets kwijtraakt.

Kortom, de Hedwig™ Bag Tag is een fantastische toevoeging aan jouw Harry Potter collectie. Een must-have voor jonge fans en een prachtig cadeau voor volwassenen. Maak een statement, voeg wat magie toe aan je tas en laat de wereld zien dat jij een ware Potterhead bent. Wacht niet langer en maak jouw tas extra bijzonder met deze betoverende tag.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set854114

Harry Potter™ Key Chain

foto van lego set5007882

Hogwarts™ Lunch Set

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.