Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Dubbelpakket 5007060

Het LEGO Super Mario Dubbelpakket (5007060) stelt kinderen in staat om als hun favoriete personages uit Super Mario in de echte wereld te spelen.
Het pakket bevat zowel de Avonturen met Mario als de Avonturen met Luigi startsets, waarmee kinderen samen uitdagingen kunnen voltooien en munten kunnen verzamelen.
De LEGO Super Mario speelsets bieden eindeloze mogelijkheden om levels te bouwen en creativiteit te uiten.
Het pakket is geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder en kan gecombineerd worden met andere LEGO Super Mario sets.
Het wordt geleverd met bouwinstructies en de benodigde batterijen zijn niet inbegrepen.
Het is een perfect cadeau voor verjaardagen en feestdagen.

Waar is LEGO Dubbelpakket 5007060 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is Lego.com Lego.com € 119.9819-09-2024

Bekijk meer LEGO® Super Mario™ sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
10+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
0
lego set nummer icoon
5007060
lego insiders punten icoon
900
punten

Speel als je favoriete personage uit Super Mario in de echte wereld met het LEGO® Super Mario™ Dubbelpakket (5007060)! Dit pakket bevat de Avonturen met Mario startset (71360) en de Avonturen met Luigi startset (71387), zodat je kunt spelen met zowel LEGO® Mario™ als LEGO® Luigi™. Deze interactieve figuren hebben een kleurensensor, een lcd-scherm waarop ze allerlei verschillende reacties tonen en een luidspreker die bekende Super Mario™ geluiden en muziek laat horen. Zo voelt het alsof je echt in het Super Mario universum bent!

Verzamel munten door samen met LEGO® Mario™ en LEGO® Luigi™ uitdagende uitdagingen te voltooien en de strijd aan te gaan met tegenstanders zoals Bowser Jr. en interacties te hebben met roze Yoshi. Kinderen van 6 jaar en ouder kunnen zowel alleen als samen spelen door LEGO Mario en LEGO Luigi via bluetooth met elkaar te verbinden en zo bonusmunten te verdienen. Dit zorgt voor urenlang speelplezier!

De LEGO Super Mario speelgoedsets bieden eindeloze mogelijkheden doordat je de startsets, uitbreidingssets en power-uppakketten op talloze manieren met elkaar kunt combineren. Fans kunnen hun eigen levels bouwen en hun creativiteit de vrije loop laten. Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen en de sets met 231 en 280 onderdelen kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd met andere LEGO® Super Mario™ sets.

De LEGO® Mario™ en LEGO® Luigi™ figuren werken elk op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen) en geven directe feedback en beloningen voor creativiteit. De gratis LEGO Super Mario app bevat de bouwinstructies, inspirerende ideeën en nog veel meer. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met compatibele Android- en iOS-apparaten.

LEGO® Super Mario™ speelsets brengen Super Mario™ personages tot leven in de echte wereld. Ze bieden eindeloze creatieve mogelijkheden doordat je de sets kunt uitbreiden en aanpassen. Bovendien voldoen LEGO® stenen en onderdelen aan hoge industrienormen om ervoor te zorgen dat ze compatibel en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn – en dat is al zo sinds 1958. Veiligheid staat voorop bij LEGO®; de onderdelen worden op vrijwel alle mogelijke manieren getest om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Ga samen met je vrienden en familie op avontuur en beleef de spannendste Super Mario™ avonturen in de echte wereld met het LEGO® Super Mario™ Dubbelpakket!

Laatste update: 2023-12-29 09:41:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 119.98 (13-07-2022) € 119.98 (13-07-2022) € 119.98

Ook aanbevolen:

foto van lego set71370

Power-uppakket: Vuur-Mario

foto van lego set71428

Uitbreidingsset: Yoshi's eigenaardige woud

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.