Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Motor witte draak en paard 80006

De LEGO set 80006 bevat de LEGO Monkie Kid Motor Witte Draak en Paard, met 4 minifiguren en 259 onderdelen.
Bouw de hightech motor en schuilplaats, en speel spannende gevechten na.
Met coole details zoals noppenschieters en een 'vuur'-poort.
Gebruik de gratis LEGO Life app voor interactieve bouwhandleiding en ontwikkel creativiteit en vaardigheden.
Geschikt als cadeau en makkelijk mee te nemen.
Speel en beleef epische avonturen als LEGO held.

Waar is LEGO Motor witte draak en paard 80006 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
259
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80006
lego insiders punten icoon
225
punten

Beleef epische avonturen met de LEGO Monkie Kid Motor Witte Draak en Paard! Verdedig het land tegen de gevreesde Bull Clones en speel spannende gevechten na met deze speelset. Laat je fantasie de vrije loop en bedenk zelf legendarische verhalen met de 4 minifiguren: Monkie Kid, Mei, Bob en Snort. Elke minifiguur heeft zijn eigen wapens en coole functies om het spel nog realistischer te maken.

Deze LEGO set bevat 259 onderdelen waarmee je de hightech Motor Witte Draak kan bouwen van Mei, de schuilplaats van de Bull Clones en het wolkenboard van Monkie Kid. De set heeft tal van coole details zoals de noppenschieters en de uitvouwbare vleugels van de motor en de gevangeniscel van de Bull Clones. En vergeet de 'vuur'-poort niet, die opent met nog meer noppenschieters!

En er is meer! Met de gratis LEGO Life app kan je deze speelgoedset nog interactiever maken met Instructions PLUS. Deze digitale bouwhandleiding maakt het mogelijk om met zoom- en draaifuncties het bouwproces te volgen en zelfstandig te leren bouwen. Zo kan je nog meer plezier hebben met het bouwen van deze speelset.

De LEGO Monkie Kid speelgoedsets zijn geïnspireerd op de klassieke Chinese roman "De reis naar het westen" en nodigen kinderen uit om hun creativiteit, moed en veerkracht te ontwikkelen tijdens het spelen. En met Instructions PLUS, kan ook jongere kinderen deze vaardigheden ontwikkelen tijdens het bouwen van deze set.

Als cadeau voor de feestdagen of als verrassing op een verjaardagsfeestje, zal de LEGO Monkie Kid Motor Witte Draak en Paard set de harten van jonge en oude LEGO fans veroveren. Met een formaat van ca. 7 cm hoog, 18 cm lang en 6 cm breed, kan je deze speelset makkelijk meenemen in je tas of rugzak om overal te spelen en avonturen te beleven.

Stel je voor dat je een echte LEGO held bent en verdedig het land tegen de gevreesde Bull Clones met deze epische speelset!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80032

Chang’e Maantaartfabriek

foto van lego set40472

Monkie Kid's RC race

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.