Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO IJzeren stier tank 80007



De LEGO Monkie Kid 80007 IJzeren stier tank is een gepantserde LEGO set die perfect is voor kinderen vanaf 7 jaar.
Met een draaiende geschutstoren, lanceerfuncties en drie bijgevoegde minifiguren, kunnen kinderen legendarische gevechten naspelen en hun eigen verhalen bedenken.
Bovendien is het educatief speelgoed geïnspireerd op de Chinese cultuur en digitaal beschikbaar via de LEGO Life app.

Waar is LEGO IJzeren stier tank 80007 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Monkie Kid sets

aantal lego stenen icoon
430
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
80007
lego insiders punten icoon
375
punten

Ben je klaar voor avontuur? Stap dan in de wereld van Monkie Kid en Sandy met deze geweldige LEGO® Monkie Kid™ IJzeren stier tank! Deze gepantserde LEGO set is perfect voor kinderen van 7 jaar en ouder die houden van actie en avontuur. Met dit speelgoedvoertuig kunnen ze legendarische gevechten naspelen en hun eigen verhalen bedenken.

De tank beschikt over een draaiende geschutstoren met een 6-schots snelvuurgeschut, een olievatenlanceerfunctie en andere unieke details die het gevecht realistischer maken. Met de drie bijgevoegde minifiguren en de figuur van Sandy met wapens, hebben kinderen alles wat ze nodig hebben om hun fantasie de vrije loop te laten.

Bovendien is deze LEGO set educatief speelgoed dat is geïnspireerd op de Chinese cultuur en waarden. Met LEGO Monkie Kid kunnen kinderen de verhalen over de Monkey King uit de bekende Chinese roman "De reis naar het westen" naspelen. Door te bouwen en te spelen, vergroten ze hun creativiteit, moed en veerkracht.

Het beste van alles is dat deze LEGO set ook digitaal beschikbaar is! Ontdek de digitale Instructions PLUS via de gratis LEGO Life app en gebruik de zoom-, draai- en weergavefuncties om de tank met vol zelfvertrouwen te bouwen.

De IJzeren stier tank is ideaal om alleen of met vrienden mee te spelen. Het is het perfecte cadeau voor een verjaardag, speciale gelegenheid of de feestdagen. Met 430 delen, is deze LEGO set een geweldige aanvulling op elke LEGO collectie.

De tank is ca. 16 cm hoog, 19 cm lang en 15 cm breed en past gemakkelijk in een tas om er onderweg mee te spelen. Deze speelgoedlegertank heeft geen batterijen nodig, omdat kinderen hem aandrijven met hun eigen verbeelding.

LEGO stenen en onderdelen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen, waardoor ze consistent zijn en perfect op elkaar passen. Bovendien worden ze regelmatig getest om te voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheidsnormen.

Kortom, de LEGO Monkie Kid IJzeren stier tank is een geweldig cadeau voor kinderen die houden van avontuur, actie en creativiteit. Laat hun fantasie de vrije loop en laat ze legendarische gevechten naspelen met dit geweldige speelgoedvoertuig!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:47

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set80021

Monkie Kid's leeuwenbewaker

foto van lego set80054

5 jaar Megapolis

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.