Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO LaFerrari 75899

Maak kennis met de LEGO Speed Champions set 75899, de iconische LaFerrari sportwagen.
Met deze coole Lego-set kun je de legendarische auto bouwen en racepret beleven.
Inclusief coureur-minifiguur, verwisselbare wielen en startlichten.
Perfect voor autoliefhebbers van alle leeftijden!

Waar is LEGO LaFerrari 75899 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 12.9519-09-2024

Bekijk meer Speed Champions sets

aantal lego stenen icoon
164
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75899
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap in de wereld van snelheid en sensatie met de LEGO® Speed Champions versie van de iconische LaFerrari sportwagen! Deze legendarische hybride auto is nu verkrijgbaar als een super-coole Lego-set en is uitgerust met allerlei accessoires en details die perfect overeenkomen met Ferrari's karakteristieke ontwerp.

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die dol zijn op auto's en racen en biedt een waanzinnige ervaring voor zowel beginnende als gevorderde Lego-bouwers. De set bevat een coureur-minifiguur die gekleed is in een stoere race-overall met het beroemde Ferrari-embleem en een helm om veilig te kunnen rijden. Je kun de voorruit van de auto afnemen en de minifiguur in de bestuurdersstoel plaatsen. Gebruik de speciale moersleutel om de wielen te verwijderen en vervang ze door de sportieve velgen voor nog meer stijl en snelheid.

De set bevat ook startlichten met doorschijnend rood, oranje en groen elementen, perfect voor het naspelen van een echte race. Plaats je auto onder de startlichten, wacht op het groene licht en race weg als een echte Ferrari-coureur.

De LaFerrari sportwagen is 14 cm lang, 5 cm breed en 4 cm hoog en is uitgerust met alle realistische details die kenmerkend zijn voor het originele ontwerp. Deze set is perfect voor het creëren van een hele racewereld, waarin je kunt racen tegen vrienden in hun eigen LEGO® Speed Champions auto's.

Met deze set is het niet alleen mogelijk om de legendarische hybride sportwagen LaFerrari te bezitten, maar ook om hem zelf te bouwen en er vervolgens mee te spelen. Deze set zorgt niet alleen voor urenlang bouwplezier, maar ook voor een ongeëvenaarde speelervaring en veel raceplezier.

De LEGO® Speed Champions versie van de LaFerrari sportwagen is perfect voor iedereen die dol is op snelle auto's en graag een unieke Lego-set wil bezitten. Dus kom, stap in en race weg met deze iconische set!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:00

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 12.95 (25-05-2023) € 12.95 (25-05-2023) € 12.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set76899

Lamborghini Urus ST-X & Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO

foto van lego set76921

Audi S1 e-tron quattro racewagen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.