Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Millennium Falcon™ kerstdiner 40658

Herbeleef het kerstfeest uit de LEGO Star Wars Feestdagenspecial met het Millennium Falcon kerstdiner! Deze cadeauset bevat de leefruimte en slaapvertrekken van de Millennium Falcon, een bouwbare kerstboom en een kerstdiner met kalkoen- en wortelelementen. Met 5 LEGO Star Wars personages, zoals Rey en Finn in kersttruien, kunnen kinderen hun eigen avonturen beleven. Voeg minimodellen en personages uit de LEGO Star Wars adventkalender toe voor meer speelplezier. Beperkt beschikbaar vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2023, dus bestel snel!

Waar is LEGO Millennium Falcon™ kerstdiner 40658 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
282
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40658
lego insiders punten icoon
225
punten

Herbeleef het kerstfeest uit de LEGO® Star Wars: Feestdagenspecial nu met het Millennium Falcon kerstdiner! Deze fantastische cadeauset is speciaal ontworpen voor fans vanaf 8 jaar en bevat een prachtige, met stenen gebouwde versie van de leefruimte en slaapvertrekken van de beroemde Millennium Falcon. Laat je verrassen door de feestelijke sfeer die gecreëerd wordt door een bouwbare kerstboom, kleurrijke kerstverlichtingselementen en zelfs een maretak! En verwonder je over het bord met kalkoen- en wortelelementen op tafel, dat het kerstdiner compleet maakt.

Naast het bouwen en spelen, biedt deze set ook talloze mogelijkheden om te combineren. Met maar liefst 5 LEGO Star Wars™ personages, waaronder gloednieuwe minifiguren van Rey en Finn in kersttruien die exclusief verkrijgbaar zijn vanaf oktober 2023, kunnen kinderen hun eigen Star Wars avonturen beleven. Gebruik bijvoorbeeld Rey's Jedi boek om de scènes tot leven te brengen en creëer een unieke speelervaring. En voor nog meer creativiteit kunnen de minimodellen en personages uit de LEGO Star Wars adventkalender voor 2023 (setnummer 75366) toegevoegd worden.

Het Millennium Falcon kerstdiner is een zeer gewild LEGO Star Wars bouwspeelgoed en daarom slechts beperkt beschikbaar. Vanaf 1 oktober tot en met 31 december 2023 kunnen jong en oud dit unieke bouwproject bemachtigen. Zorg er dus voor dat je er snel bij bent, want voor je het weet is dit geweldige cadeau uitverkocht!

Met deze LEGO set kunnen kinderen niet alleen hun favoriete Star Wars momenten naspelen, maar ook hun creativiteit de vrije loop laten. De Millennium Falcon is een iconisch ruimteschip dat bekend staat om zijn snelheid en wendbaarheid. Met deze set kunnen fans de details van dit legendarische schip verkennen en hun eigen avonturen bedenken. De stenen zijn van hoge kwaliteit en nauwkeurig ontworpen, waardoor het bouwproces zowel leuk als uitdagend is.

Bovendien is het Millennium Falcon kerstdiner een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen. Dit LEGO Star Wars bouwspeelgoed combineert de magie van Star Wars met de gezelligheid van kerst, waardoor het perfect is om samen met familie en vrienden van te genieten. Het bouwen van de Millennium Falcon brengt mensen samen en creëert een unieke ervaring vol plezier en creativiteit.

Zorg ervoor dat je jouw exemplaar van de LEGO Star Wars: Millennium Falcon kerstdiner op tijd bemachtigt, want deze set is alleen verkrijgbaar van 1 oktober tot en met 31 december 2023. Mis deze kans niet om het kerstfeest uit de LEGO Star Wars: Feestdagenspecial opnieuw te beleven en je eigen Star Wars avonturen te creëren. Bestel jouw set vandaag nog en maak je klaar voor een onvergetelijke kerstervaring met de Millennium Falcon!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:43

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set75233

Droid Gunship™

foto van lego set75347

TIE Bomber™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.