Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO A-wing™ vs. TIE Silencer™ microfighters 75196

Met LEGO set 75196, het Star Wars Microfighters dubbelpak, betreed je het universum van Star Wars: The Last Jedi.
Met de Resistance A-wing en Kylo Rens TIE Silencer kun je spannende avonturen beleven.
Deze LEGO set bevat ook een mini-onderhoudsstation en minifiguren van Kylo Ren en een A-wing Pilot.
Geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar.
Verzamel alle microfighters uit de Star Wars-serie en stel je eigen legendarische strijd samen tussen de lichte en duistere zijde.
Bestel nu en ontdek de wereld van Star Wars!

Waar is LEGO A-wing™ vs. TIE Silencer™ microfighters 75196 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
188
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75196
lego insiders punten icoon
150
punten

Betreed het universum van Star Wars: The Last Jedi en laat je meeslepen door avontuur en spanning met het LEGO® Star Wars Microfighters dubbelpak. Dit pakket bevat de Resistance A-wing en Kylo Rens TIE Silencer, beide met dubbele knipraketten, authentieke details en ruimte voor een minifiguur bovenop. Er is ook een mini-onderhoudsstation toegevoegd om nog meer speelplezier te bieden.

Met de afzonderlijke bouwinstructies voor elk model kan iedereen zijn bouwervaring delen met vrienden en familie. De set bevat ook minifiguren van Kylo Ren en een A-wing Pilot, waarmee je fantastische scènes uit de film kunt naspelen. Het wapen van Kylo Ren is een lichtzwaard en de A-wing Pilot heeft een blasterpistool.

De Resistance A-wing is ongeveer 4 cm hoog, 9 cm lang en 8 cm breed. Kylo Rens TIE Silencer is 4 cm hoog, 8 cm lang en 7 cm breed. Dit LEGO® Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Verzamel alle microfighters uit de Star Wars-serie en stel je eigen legendarische strijd samen tussen de lichte en de duistere zijde. Met dit LEGO® Star Wars Microfighters dubbelpak heb je alles wat je nodig hebt om geweldige avonturen te beleven in de wereld van Star Wars.

Dit speelgoed is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar ontspanning en creativiteit. Met de fijne details en de mogelijkheid om te bouwen en te spelen, biedt deze set urenlang plezier voor alle leeftijden.

Bestel nu jouw LEGO® Star Wars Microfighters dubbelpak en ga op ontdekking in een galaxy far, far away. May the force be with you!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:08

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (25-05-2023) € 16.95 (25-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75319

De Mandalorian™ wapensmederij

foto van lego set75221

Imperial Landing Craft

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.