Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jedi™ en Clone Troopers™ Battle Pack 75206

Ervaar spannende avonturen in de wereld van LEGO Star Wars met de Jedi en Clone Troopers Battle Pack.
Deze set bevat 2 Jedi-strijders, 2 Clone Troopers, een speeder met noppenschieters en draaibaar geschut op de vleugels.
Inclusief wapens en geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
Bestel nu en beleef de ultieme Star Wars ervaring!

Waar is LEGO Jedi™ en Clone Troopers™ Battle Pack 75206 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 14.9519-09-2024

Bekijk meer Star Wars™ sets

aantal lego stenen icoon
102
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2019
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75206
lego insiders punten icoon
135
punten

Stap in de wereld van LEGO® Star Wars en ervaar de meest spannende avonturen met de Jedi™ en Clone Troopers™ Battle Pack! Dit leuke battle pack bestaat uit 2 Jedi-strijders met lichtzwaarden, 2 Clone Troopers met noppenblasters en een speeder met noppenschieters en draaibaar geschut op de vleugels. Jij staat aan het roer van je eigen groep Jedi en Clone Troopers en gaat het gevecht aan tegen de Sith!

Je kunt meteen aan de slag met deze set, want hij is inclusief vier minifiguren: Ki-Adi Mundi, Barriss Offee en 2 Clone Troopers. De set omvat een speeder met koepel die open kan en ruimte biedt voor een Clone Trooper binnenin. Bovendien heeft de speeder maar liefst 2 noppenschieters en draaibaar geschut op de vleugels. Het speelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar en is perfect voor jonge fans van Star Wars.

De LEGO® Star Wars Jedi en Clone Troopers Battle Pack biedt jou de perfecte kans om alle actie uit de film na te spelen. Ga samen met de Jedi-strijders en Clone Troopers op avontuur en verdedig de galaxy tegen de duistere krachten van de Sith! Combineer deze set met andere LEGO Star Wars sets voor nog meer speelplezier en beleef de ultieme Star Wars ervaring.

Met de meegeleverde wapens zoals 2 noppenblasters voor de Clone Troopers en lichtzwaarden voor de Jedi-strijders, kun je je tegenstanders verslaan en de vrede weer laten terugkeren in de galaxy. Maar pas op, want de Sith zijn slimme tegenstanders en zullen geen enkele kans onbenut laten om de Jedi-strijders en Clone Troopers te verslaan.

De speeder is ongeveer 5 cm hoog, 10 cm lang en 12 cm breed. Hierdoor kun je hem gemakkelijk mee nemen naar je vrienden thuis of ergens anders, zodat je het avontuur overal kunt beleven waar je maar wilt. De set is perfect om cadeau te doen aan jonge Star Wars fans of om je Star Wars collectie nog verder uit te breiden.

Kortom, de LEGO® Star Wars Jedi en Clone Troopers Battle Pack is de perfecte speelgoedset voor kinderen van 6-12 jaar en biedt eindeloos speelplezier voor jong en oud. Beleef de spanning, de actie en het avontuur uit de Star Wars films en verdedig de galaxy tegen de krachten van het kwaad. Bestel nu en stap in de wereld van Star Wars met LEGO®!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:09

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 14.95 (25-05-2023) € 14.95 (25-05-2023) € 14.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set75089

Geonosis Troopers™

foto van lego set75355

X-Wing Starfighter™

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.