Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Hoogwerker 42088

Met de LEGO Technic 42088 set kun je je eigen hoogwerker en sleepwagen bouwen.
Ontdek tandwielen, kracht en beweging terwijl je het bouwproces doorloopt.
De hoogwerker heeft een hefmechanisme, waarschuwingslampen en zwaailichten.
De set kan ook worden omgebouwd tot een sleepwagen.
Perfect voor zowel kinderen als volwassenen om de basiskennis van het LEGO Technic bouwsysteem te ontwikkelen.
Bestel vandaag nog en boost je creativiteit!

Waar is LEGO Hoogwerker 42088 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 7.9519-09-2024

Bekijk meer Technic sets

aantal lego stenen icoon
155
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
42088
lego insiders punten icoon
75
punten

Bouw je eigen hoogwerker en sleepwagen met de geweldige LEGO Technic 42088 set! Deze set is meer dan alleen een stuk speelgoed, het is een leuke manier om de basiskennis van tandwielen, kracht en beweging te begrijpen terwijl je een supercool bouwproces doorloopt.

De hoogwerker heeft een gedetailleerd hefmechanisme met een echt werkende arm en bak, waarschuwingslampen en zwaailichten van stevige stenen en zware wielen met banden voor de uitdagende terrein. Dus, klaar om naar de hoogtepunten van de bouwwereld te stijgen? Rijd je hoogwerker naar de gewenste hoogte en bedien de arm om de bak omhoog te brengen!

Het bouwproces is onwijs leuk en speciaal ontworpen voor dat geweldige LEGO bouwproces, zodat je het maximale plezier uit elke steen haalt. Met deze realistische LEGO Technic set kun je je jonge LEGO-bouwer helpen om inzicht te krijgen in de basisbeginselen van tandwielen, kracht en beweging.

De hoogwerker is 7 cm hoog, 14 cm lang en 5 cm breed met ingetrokken arm en ca. 12 cm hoog met uitgeschoven arm. Maar dit is nog niet alles! De set kan worden omgebouwd tot een sleepwagen, dus je kunt je creativiteit blijven uitdagen met verschillende bouwopties.

De sleepwagen is ca. 7 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed, het is klein maar het heeft zware wielen. Deze set is een uitstekende introductie tot het legendarische LEGO Technic bouwsysteem voor zowel kinderen als volwassenen.

Ben jij klaar om te bouwen? Bestel de LEGO Technic 42088 set vandaag nog en boost je creativiteit, ontwikkeling en breng die uitdagende en verrijkende bouwervaring in huis!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:12

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 7.95 (25-05-2023) € 7.95 (25-05-2023) € 7.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set42149

Monster Jam™ Dragon™

foto van lego set42161

Lamborghini Huracán Tecnica

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.