Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spider-Man™: Spider-Car achtervolging 10665

De LEGO set 10665 Spider-Man™: Spider-Car achtervolging is perfect voor jonge fans van Spider-Man.
Bouw je eigen Spider-Car en help Spider-Man Venom te stoppen.
De set bevat minifiguren van Spider-Man en Venom, evenals wapens voor spannende gevechten.
De Spider-Car is gemakkelijk te bouwen en perfect om de straten van New York te doorkruisen.
Bestel nu en beleef urenlang speelplezier!

Waar is LEGO Spider-Man™: Spider-Car achtervolging 10665 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
55
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2015
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10665
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben jij fan van Spider-Man en op zoek naar de perfecte bouwset om jouw heldhaftige avonturen na te spelen? Dan is de LEGO set 10665 Spider-Man™: Spider-Car achtervolging de ideale keuze voor jou! Met deze set kunnen jonge bouwers aan de slag om hun eigen Spider-Car te bouwen en Spider-Man te helpen Venom te stoppen.

In de doos vind je LEGO stenen om de Spider-Car van Spider-Man te bouwen, evenals minifiguren van Spider-Man en zijn aartsvijand Venom. Beide figuren zijn uitgerust met wapens waarmee kinderen onvergetelijke battles kunnen creëren. Help Spider-Man met zijn spinnenweb valstrik om Venom te vangen voordat hij kan ontsnappen met zijn gevaarlijke zwarte zwepen! Zal het jou lukken om Venom te stoppen voordat het te laat is?

Met de LEGO set 10665 Spider-Man™: Spider-Car achtervolging kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen avonturen bedenken. De set is speciaal ontworpen voor jonge bouwers en wordt geleverd met gemakkelijk te volgen bouwinstructies, dus het bouwen van de set is eenvoudig en leuk voor iedereen.

De Spider-Car is ontworpen met het klassieke, rood/blauwe kleurenschema en heeft brede banden en vlamelementen. De auto is 8 cm lang, 5 cm breed en 2 cm hoog en kan gemakkelijk worden gebruikt om de straten van New York te doorkruisen en het kwaad te bestrijden. De LEGO set 10665 Spider-Man™: Spider-Car achtervolging is perfect voor jonge fans van Spider-Man die graag hun eigen avonturen willen beleven met hun favoriete superheld.

Verras jezelf of je kind met deze originele Spider-Man bouwset en beleef urenlang speelplezier. De set is een geweldig cadeau voor alle fans van Marvel helden en LEGO bouwers. Bestel nu de LEGO set 10665 Spider-Man™: Spider-Car achtervolging en ga op avontuur met jouw favoriete superheld.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:34

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10937

Batman™: Arkham Asylum ontsnapping

foto van lego set71315

Aardschokbeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.