Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Emma's ijswagen 10727

Met LEGO set 10727 kan je jouw eigen ijswagen bouwen en de lekkerste ijsjes verkopen op het strand.
Deze set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en bevat leuke LEGO Friends sets.
Daarnaast krijg je ook twee minipoppetjes en een schattige puppy.
De ijswagen is voorzien van een open dak en zijkant, reclameborden, een tafeltje met stoelen, een parasol en een grote ijsvitrine.
Met de bijgeleverde accessoires kan je de ijswinkel personaliseren.
De set is geschikt voor kleine handjes en de bouwinstructies en genummerde zakjes maken het bouwproces eenvoudig.
De ijswagen is 9 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed, terwijl het tafeltje met parasol 7 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm lang is.
Koop nu deze LEGO set en geniet van de zomer met je vriendinnen!

Waar is LEGO Emma's ijswagen 10727 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 16.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
136
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10727
lego insiders punten icoon
150
punten

Zin in een heerlijk verfrissend ijsje op het strand? Dan moet je zeker Emma's ijswagen ontdekken! De LEGO set 10727 biedt alles wat je nodig hebt om jouw eigen ijswagen te bouwen en de lekkerste smaken te verkopen.

Met deze set kan je urenlang bouwplezier beleven en bovendien leer je al spelenderwijs meer over het LEGO universum. De set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4-7 jaar en bevat leuke en herkenbare LEGO Friends sets. Zo kan je op een prettige manier kennismaken met LEGO speelgoed en je creativiteit de vrije loop laten.

En dat is nog niet alles! Bij deze set krijg je ook nog eens twee minipoppetjes van Andrea en Emma en een schattige puppy om mee te spelen. En zo kan je samen met je vriendinnen de lekkerste ijsjes verkopen op het strand en heerlijk genieten van de zon.

De ijswagen is uitgerust met een open dak en zijkant, een reclamebord om de aandacht te trekken, een tafeltje met stoelen en een parasol, en een grote ijsvitrine. Alles wat je nodig hebt om je klanten te laten genieten van de heerlijke smaken die je te bieden hebt.

Daarnaast bevat deze set ook nog andere leuke accessoires zoals ijslollies, mandjes, ijs-reclameborden en nog veel meer. Zo kan je jouw eigen ijswinkel samenstellen en helemaal personaliseren naar jouw smaak.

De set omvat grote elementen die perfect geschikt zijn voor kleine handjes en er worden duidelijke bouwinstructies meegeleverd. Ook zitten alle onderdelen in genummerde zakjes, zodat het bouwproces nog eenvoudiger wordt gemaakt.

De ijswagen is ongeveer 9 cm hoog, 13 cm lang en 7 cm breed, terwijl het tafeltje met parasol ongeveer 7 cm hoog, 6 cm breed en 4 cm lang is. En dankzij de antislipzolen onder de ijswagen kan je zonder problemen overal waar je maar wilt ijsjes verkopen.

Dus waar wacht je nog op? Koop nu deze geweldige LEGO set en laat je creativiteit de vrije loop. En vergeet vooral niet om samen met je vriendinnen te genieten van een heerlijke ijsco op het strand, net als Andrea en Emma!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 16.95 (24-05-2023) € 16.95 (24-05-2023) € 16.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set70789

Onua – meester van de aarde

foto van lego set5006148

Ruimte-patch

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.