Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO De grote ontsnapping uit huis 10761

Beleef spannende avonturen met de LEGO Juniors The Incredibles 2 set.
Bouw een huisgevel met snelstartmuur, een beweegbare haard, een waterval en een zwembadgedeelte.
Bouw ook je eigen auto.
Inclusief 3 minifiguren en een babyfiguur.
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Bestel vandaag nog en geniet van uren speelplezier.

Waar is LEGO De grote ontsnapping uit huis 10761 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
178
leeftijd icoon
4-7
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2018
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
10761
lego insiders punten icoon
262
punten

Beleef spannende avonturen met de LEGO® Juniors The Incredibles 2 set: De grote ontsnapping uit huis! Ga op missie met Violet, Dash en Jack-Jack en beleef samen een spannende dag vol actie. Met deze fantastische set bouw je een huisgevel met snelstartmuur en -bouwplaat, een beweegbare haard met geheime bedieningspaneel, een waterval met vangfunctie, een zwembadgedeelte en zelfs een ligstoel met katapultfunctie.

Maar dat is nog niet alles! Je bouwt ook je eigen auto met snelstartonderstel en afneembare katapult, helemaal zelf! Met deze set wordt je kindje gestimuleerd om zijn of haar zelfvertrouwen te laten groeien. Daarom bevat deze set ook een eenvoudige gids met bouw- en speeltips voor kinderen van 4-5 jaar oud.

De set is inclusief 3 minifiguren en een figuur van een baby, waardoor de kinderen de avonturen van The Incredibles 2 echt kunnen naspelen. Ontdek nieuwe functies in het huis zoals de beweegbare haard waarmee je toegang krijgt tot het geheime bedieningspaneel. Of vuur stenen richting het huis met de katapult van Brick en lanceer de Jack-Jack vuurbal naar de auto van Brick om haar tegen te houden.

En vergeet de accessoire-elementen niet! Gebruik het krachtschild of het waterpistool om jezelf te verdedigen. Maak gebruik van het skateboard of neem de telefoon van The Incredibles mee. Geniet van een heerlijk glas sap in de zon en ga daarna snel weer verder met de actie!

De set is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat eenvoudig te bouwen modellen met snelstart-elementen. De duidelijke gebruiksaanwijzing zorgt ervoor dat je kindje direct aan de slag kan en deze set is bovendien volledig compatibel met alle andere LEGO sets. Het huisgedeelte is ca. 9 cm hoog, 19 cm breed en 8 cm diep. Het zwembad is ca. 6 cm hoog, 7 cm breed en 5 cm diep. En de auto van Brick is ca. 4 cm hoog, 10 cm lang en 4 cm breed.

Dus waar wacht je nog op? Beleef de spannendste avonturen samen met The Incredibles en verzamel alle Juniors sets! Bestel deze geweldige set vandaag nog en geniet samen met je kindje van uren speelplezier.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:37

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40205

LEGO® kleine elfhulpjes

foto van lego set5008258

LEGO® Kersttrein puzzel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.