Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® kleine elfhulpjes 40205

Deze feestelijke LEGO set (40205) bevat 2 bewegende elfjes, een tafel met stoelen, gereedschap en bouwbare cadeaus.
Het is een leuke bouwuitdaging voor kinderen van 7 jaar en ouder en perfect voor het hele gezin.
De set is 8 cm hoog, 20 cm breed en 5 cm diep.
Voeg deze set toe aan jouw collectie en geniet van uren speelplezier.
Bestel nu en ontvang hem snel!

Waar is LEGO LEGO® kleine elfhulpjes 40205 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
238
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40205
lego insiders punten icoon
37
punten

Kom in de feestelijke kerstsfeer met de schattige LEGO® Elfjes die met spoed cadeautjes moeten bouwen voor de grote dag! In deze vrolijke en kleurrijke set vind je 2 Elfjes met bewegende hoofden en armen, plus een gezellige tafel met 2 stoelen, gereedschap en bouwbare cadeaus. Laat je fantasie de vrije loop en bouw mee aan de leukste kerstcadeaus voor jong en oud.

Of je nu een fan bent van kerst of gewoon van LEGO bouwsets, deze set is perfect voor jou! Help de Elfjes om op tijd alle cadeaus te bouwen voor de grote dag. Dit is een leuke bouwuitdaging voor kinderen van 7 jaar en ouder en is perfect voor het hele gezin om samen te bouwen.

Deal jij graag met gereedschap en ben je een echte bouwkampioen? Dan is deze set echt iets voor jou! Het uitpakken van deze set is al een feest op zich en de bouwuitdaging die volgt, brengt jou direct in de kerstsfeer. Probeer verschillende cadeautjes te bouwen en laat jouw creativiteit de vrije loop. En als alle cadeautjes zijn gebouwd, kunnen de Elfjes ze inpakken en klaarzetten voor de grote dag!

Het perfecte cadeau voor jong en oud! Ben je op zoek naar een leuk kerstcadeau voor jouw kids of wil jij jouw LEGO collectie uitbreiden met deze leuke set? Wacht dan niet langer en voeg deze set toe aan jouw collectie. De set heeft een afmeting van 8 cm hoog, 20 cm breed en 5 cm diep en biedt uren speelplezier.

Kortom, deze feestelijke LEGO set is een geweldig cadeau om in de kerstsfeer te komen en jouw LEGO collectie uit te breiden. Bouw mee aan de leukste cadeautjes met de schattige elfjes en geniet van de gezelligheid die bouwen met LEGO met zich meebrengt. Bestel nu deze set en je hebt hem snel in huis. Plaats hem op de tafel en begin met bouwen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5005532

Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - rood

foto van lego set5006289

LEGO® Pencil Box with Minifigure

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.