Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - rood 5005532

Neem je lunch in stijl mee met de rode LEGO 5005532 lunchtas. Deze milieuvriendelijke tas heeft een geïsoleerd hoofdvak en een handig netzakje aan de binnenkant. Hij is gemaakt van gerecycled polyester en draagt bij aan een schonere wereld. Verkrijgbaar in negen verschillende kleuren en perfect te combineren met de bijpassende rugzak. Bestel nu en laat zien dat je geeft om het milieu!

Waar is LEGO Lunchtas in de vorm van een LEGO® steen - rood 5005532 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005532
lego insiders punten icoon
225
punten

Neem je lunch mee in stijl met deze te gekke rode 5005532 lunchtas in de vorm van een LEGO® steen! Deze tas is niet alleen super cool, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Hij is namelijk gemaakt van duurzaam, gerecycled polyester en heeft de vorm van een klassieke LEGO 1x1-steen.

De lunchtas heeft een geïsoleerd hoofdvak, waardoor je eten en drinken urenlang koel blijven. Je kunt er zelfs een ijszak, servetten en bestek in kwijt dankzij het handige netzakje aan de binnenkant. Daarnaast heeft de tas een ritszakje met een LEGO noppenpatroon waar je kleine spulletjes in kunt bewaren.

Niet alleen is deze lunchtas praktisch en stijlvol, maar hij is ook nog eens goed voor het milieu! Voor elke geproduceerde tas belanden er namelijk vier plastic flessen minder op het afvalterrein. Bovendien zijn alle materialen conform CPSIA en vrij van pvc, lood en ftalaten, waardoor je met een gerust hart je lunch kunt meenemen.

Het gebruik van gerecycled polyester voor de productie van deze tas heeft ook nog andere voordelen. Er is namelijk 50% minder energie en 20% minder water nodig dan bij de productie van nieuw polyester. Daarnaast wordt de lucht 60% minder vervuild. Dus naast dat je er zelf goed uitziet met deze tas, draag je ook nog bij aan een schonere en duurzamere wereld!

Deze lunchtas is verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit zwart, blauw, groen, grijs, marineblauw, oranje, roze, rood en geel. Zo kun je altijd een tas vinden die perfect bij jouw stijl past.

Wil je helemaal in stijl op pad gaan? Dan is er ook nog de bijpassende 5005536 rugzak in de vorm van een LEGO steen (rood) verkrijgbaar. Zo kun je je lunchtas combineren met een toffe rugzak en ben je helemaal klaar om op avontuur te gaan!

De afmetingen van de lunchtas zijn 22 cm hoog, 22 cm breed en 10 cm diep. Dit maakt de tas compact genoeg om makkelijk mee te nemen, maar groot genoeg om al je lunchspulletjes in op te bergen.

Kortom, met de rode 5005532 lunchtas van LEGO kun je niet alleen je lunch in stijl meenemen, maar draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen LEGO lunchtas en laat zien dat je geeft om het milieu en er ook nog eens cool uit wilt zien!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70789

Onua – meester van de aarde

foto van lego set71301

Ketar Schepsel van het Gesteente

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.