Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 60 Years of the LEGO® Brick 40290

Vier het 60-jarig jubileum van LEGO met set 40290. Stap in de tijdmachine en ontdek iconische LEGO-creaties zoals de Airport Shuttle, het Yellow Castle, de Black Seas Barracuda en de Galaxy Explorer. Deze set bevat een speciale herdenkingstegel en biedt eindeloos bouwplezier voor zowel jong als oud. Een absolute must-have voor LEGO-fans!

Waar is LEGO 60 Years of the LEGO® Brick 40290 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
421
leeftijd icoon
8+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40290
lego insiders punten icoon
162
punten

Vier het 60-jarig jubileum van eindeloos bouwplezier met deze speciale LEGO® set nummer 40290! Stap in de tijdmachine en ontdek vier miniversies van de meest iconische LEGO creaties uit de afgelopen zes decennia. Deze set neemt je mee op een nostalgische reis langs de geweldige Airport Shuttle, het beroemde Yellow Castle, de Black Seas Barracuda en de Galaxy Explorer. Maar dat is nog niet alles! Bij deze bijzondere set ontvang je ook een unieke bedrukte herdenkingstegel om deze mijlpaal te vieren.

Van jong tot oud, LEGO-fans van alle generaties zullen genieten van de magie die deze set met zich meebrengt. Ouderwetse charme ontmoet moderne bouwtechnieken en creëert een onvergetelijke ervaring voor zowel jongeren als volwassenen. Deze kleurrijke verzameling bevat de perfecte mix van nostalgie en innovatie, waardoor je eindeloos je eigen verhalen kunt bedenken en bouwen.

Stap aan boord van de Airport Shuttle en reis terug naar de jaren '90, toen dit iconische ruimtevoertuig de fantasie van velen wist te prikkelen. Met zijn strakke lijnen en gedurfde ontwerp is deze microversie een ware eyecatcher. Maak je klaar voor een vlucht vol avontuur!

Het Yellow Castle, een klassiek fort, is de belichaming van creativiteit en verbeelding. Laat je fantasie de vrije loop terwijl je de torens beklimt, de vlag hijs en de brug bewaakt. Met deze miniatuurversie van het Yellow Castle kunnen jong en oud zich onderdompelen in een middeleeuwse wereld vol magie en geheimen.

Ahoy, matroos! Betreed de wereld van piraten met de Black Seas Barracuda. Dit legendarische zeilschip was het summum van stoerheid en avontuur in de jaren '80 en staat garant voor urenlang speelplezier. Met zijn elegante zeilen en angstaanjagende uitstraling is de microversie van deze piratenschat een ware schat op zich.

Maak je reis door de tijd compleet met de Galaxy Explorer, een ruimteschip dat rechtstreeks uit de toekomst lijkt te komen. Deze futuristische creatie uit de jaren '70 laat je verbeelding op hol slaan. Stap aan boord en verken nieuwe werelden, ontdek buitenaardse levensvormen en beleef buitengewone avonturen. De microversie van de Galaxy Explorer is een eerbetoon aan de grenzeloze mogelijkheden en het optimisme van die tijd.

Bij deze speciale LEGO set nummer 40290 draait alles om het vieren van 60 jaar LEGO-erfgoed en het koesteren van herinneringen. Met de inbegrepen bedrukte herdenkingstegel kan je deze unieke mijlpaal altijd in je collectie laten zien. Of je nu een LEGO-fanaat bent die al jarenlang verzamelt of nieuw bent in de wereld van bouwen, deze set is een absolute must-have voor elke liefhebber.

Dompel jezelf onder in de magie van LEGO en herbeleef de meest legendarische bouwcreaties van de afgelopen 60 jaar. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw je eigen unieke avonturen met deze speciale LEGO set nummer 40290. Verzamel herinneringen, creëer nieuwe en beleef eindeloos bouwplezier met deze tijdloze en betoverende set. Haal hem vandaag nog in huis en laat je meeslepen in de wereld van LEGO!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70432

Spookkermis

foto van lego set80109

IJsfestival tijdens Chinees nieuwjaar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.