Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Jaar van de Os 40417

De LEGO set 40417 Jaar van de Os is een perfecte aanvulling op de LEGO-collectie.
Met meer dan 180 onderdelen en een uniek Os-thema, biedt deze set urenlang bouw- en speelplezier.
Het is geschikt voor zowel ervaren LEGO-fans als beginners.
De set is gemaakt van duurzame materialen en is perfect om te verzamelen of cadeau te doen.
Bestel nu en ontdek de magie van LEGO bouwen!

Waar is LEGO Jaar van de Os 40417 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
168
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40417
lego insiders punten icoon
75
punten

Maak kennis met de nieuwste aanwinst van de LEGO collectie: set 40417 Jaar van de Os! Speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen, is deze set perfect voor iedereen die van bouwen en spelen houdt. Met meer dan 180 onderdelen en een uniek thema dat speciaal is ontworpen voor het jaar van de Os, is deze set de ideale manier om je creativiteit en verbeeldingskracht te ontwikkelen.

Ontdek de magie van de LEGO wereld en bouw je eigen Os. Deze set is perfect om alleen of met vrienden en familie te bouwen, en zorgt voor urenlang speelplezier en vermaak. Of je nu een doorgewinterde LEGO-fan bent met jarenlange ervaring, of net begint met bouwen, deze set is door iedereen te gebruiken.

Het ontwerp van de set is geïnspireerd op de Os, een machtig en majestueus dier dat bekend staat om zijn kracht en doorzettingsvermogen. Het jaar van de Os staat in het teken van hard werken, vooruitgang en succes, en deze set is de perfecte manier om jouw doelen te verwezenlijken. Of je nu je eigen Os-collectie wilt beginnen, een mooi cadeau zoekt voor een vriend of familielid, of gewoon op zoek bent naar een leuke en interessante hobby - deze set biedt het allemaal.

Met de topkwaliteit die je van LEGO gewend bent, is deze set gemaakt van duurzame en veilige materialen die lang meegaan. Zo kun je jouw creatie tentoonstellen en bewonderen, zonder dat deze snel beschadigt. Creëer je eigen persoonlijke verzameling en deel je passie voor LEGO met anderen.

De LEGO set 40417 Jaar van de Os is een spannende aanvulling op de LEGO-collectie en biedt eindeloos vermaak en inspiratie. Bestel nu en ontdek de magie van LEGO bouwen! Hopelijk heb je genoten van onze commercial en ben je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten met deze fantastische LEGO set.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40493

Spin en spookhuis pakket

foto van lego set5006259

LEGO® opberghoofd - klein (meisje)

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.