Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Spin en spookhuis pakket 40493

Vier Halloween in stijl met het LEGO® Spin en Spookhuis Pakket (40493). Deze 132-delige bouwset bevat een schattige spin en een miniatuurspookhuis. Ideaal voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt eindeloos bouwplezier voor het hele gezin. Hang de speelgoedspin en het spookhuis op met het bijgeleverde koordje en transformeer je huis en tuin in een spookachtige scène. Bestel vandaag nog en geniet van een meeslepende bouwervaring!

Waar is LEGO Spin en spookhuis pakket 40493 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
132
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2021
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40493
lego insiders punten icoon
75
punten

Welkom bij het LEGO® Spin en Spookhuis Pakket (40493) - de perfecte manier om Halloween dit jaar te vieren! Deze 132-delige bouwset is de ideale gift voor kinderen vanaf 7 jaar en biedt tijdloos LEGO®-plezier voor het hele gezin.

Deze speelset is ontworpen met een schattige spin met grote ogen en verstelbare poten, samen met een miniatuurspookhuis met stickers van een raam en gebarsten stenen. Elke set wordt geleverd met een eenvoudig te volgen bouwhandleiding, zodat zelfs de jongste bouwers zonder problemen aan de slag kunnen.

De bouwbare speelgoedspin staat circa 5 cm hoog en het spookhuis is circa 6 cm hoog, 4 cm breed en 3 cm diep. Dit betekent dat ze perfect zijn om op te hangen, en daarom wordt elke set geleverd met een koordje zodat je ze samen met andere halloweendecoraties kunt ophangen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek manieren om je huis en tuin te transformeren in een spookachtige scène met LEGO®-stijl!

Het Spin en Spookhuis Pakket (40493) is ideaal voor het uitbreiden van de LEGO®-collectie van je kinderen, of als groepsactiviteit tijdens het Halloween-feest. Bovendien bieden LEGO®-sets altijd een hoge kwaliteit en garanderen ze urenlang bouwplezier, wat het tot een geweldige investering maakt voor de hele familie.

Vergeet niet dat elke LEGO®-set ook een educatief element heeft. Het bouwen van speelgoedsets helpt namelijk niet alleen bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, maar het stimuleert ook de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen. Daarom is het LEGO®-merk zo populair bij zowel kinderen als volwassenen en is het altijd een geweldige keuze voor entertainment thuis.

Als je van plan bent om dit Spin en Spookhuis Pakket (40493) te kopen, kun je nu al genieten van een LEGO® set die perfect past bij de Halloween-sfeer. Verheug jezelf op een leuk project en een prachtig eindresultaat en zet je schrap voor een meeslepende bouwervaring! Wees er snel bij voordat ze weg zijn!

Zoals bij elke LEGO®-set, zijn de bouwmaterialen van de hoogste kwaliteit en volledig veilig, en voldoen ze aan de strenge veiligheidsnormen. Kies voor betrouwbaarheid, kies LEGO®! Bestel vandaag nog het LEGO® Spin en Spookhuis Pakket (40493) en vier Halloween in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40580

Blacktron Cruiser

foto van lego set40153

LEGO® Iconic Verjaardagstafel-decoratie

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.