Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pinguïn en sneeuwvlok 40572

Voeg kerstsfeer toe aan je huis met deze schattige LEGO set van een pinguïn en sneeuwvlok.
Perfect voor jong en oud, deze bouwbare decoraties kunnen in je kerstboom of elders worden opgehangen.
Een geweldig cadeau-idee voor feestdagenliefhebbers.
Creëer vrolijke familiemomenten en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring.
Bestel nu deze feestelijke LEGO set.

Waar is LEGO Pinguïn en sneeuwvlok 40572 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
139
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2022
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
40572
lego insiders punten icoon
75
punten

Doe mee met de feestvreugde en voeg nog meer kerstsfeer toe aan je huis met deze schattige LEGO set van een pinguïn en sneeuwvlok. Deze bouwbare decoraties zijn perfect voor jong en oud. Kinderen vanaf 7 jaar zullen dol zijn op het bouwen van deze vrolijke feestfiguren, terwijl volwassenen deze set kunnen gebruiken om hun huis te versieren.

De set bevat een pinguïn met rode oorwarmers en een sneeuwvlok, met een ophangkoord zodat je ze eenvoudig in je kerstboom kunt hangen. Of hang ze ergens anders in huis, waardoor je overal een gezellige kerstuitstraling krijgt. Met een hoogte van ongeveer 7cm voor de pinguïn en 10cm voor de sneeuwvlok, zijn deze decoraties de perfecte maat voor in je kerstboom en in huis.

Als je niet weet wat je cadeau moet geven voor de feestdagen, dan is deze set een perfecte optie. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen en volwassenen die dol zijn op feestdagen en op bijzondere versieringen. Het is de perfecte manier om elk jaar opnieuw een vrolijk familiemoment te creëren bij het ophangen van de versieringen.

Bouw deze leuke figuren en geniet samen van het knusse gevoel van kerst. Het is tijd om te genieten van de feestdagen met deze feestelijke LEGO set. Verras je vrienden en familie met deze unieke en originele decoraties en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring.

Het toevoegen van deze set aan je collectie creëert de nodige variatie in je decoraties. Het biedt jou en je gezin de kans om samen te werken aan het bouwen van deze schattige figuren, waardoor de feestvreugde nog meer toeneemt.

Dus waar wacht je nog op? Voeg deze set toe aan je kerstcollectie en maak van deze kerst een bijzondere ervaring. Bestel nu deze LEGO set van de Pinguïn en sneeuwvlok.

Laatste update: 2023-12-29 09:42:59

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70432

Spookkermis

foto van lego set5005963

Set van 12 markers

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.