Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Set van 12 markers 5005963

Met de LEGO marker set 5005963, bestaande uit 12 markers, kun je je creativiteit de vrije loop laten gaan. De markers hebben dunne punten in 12 schitterende kleuren en kunnen gemakkelijk aan elkaar en andere LEGO-schrijfwaren worden bevestigd. Met een punt van 2,2 mm zijn ze perfect voor gedetailleerd schrijven en tekenen. Deze markers zijn ook geschikt om je eigen LEGO-stenen en -minifiguren aan vast te maken. Ze zijn ideaal voor kinderen van 6 jaar en ouder en kunnen worden gebruikt voor diverse creatieve avonturen. Bestel deze set vandaag nog en ontdek de eindeloze mogelijkheden!

Waar is LEGO Set van 12 markers 5005963 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005963
lego insiders punten icoon
187
punten

Ben jij een creatieve LEGO® fan die dol is op schrijven, tekenen en bouwen? Dan mag deze iconische LEGO® 5005963 set van 12 markers niet ontbreken in jouw collectie! Met deze markers met dunne punt, verkrijgbaar in 12 schitterende kleuren, kun jij je creativiteit de vrije loop laten gaan. Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag of terug naar school, deze markers zijn perfect voor kinderen van 6 jaar en ouder.

Wat deze markers extra uniek maakt, is dat ze voorzien zijn van ingebouwde LEGO 2x4 tegels. Hierdoor kun je de markers gemakkelijk aan elkaar of aan andere LEGO-schrijfwaren bevestigen. Maar dat is nog niet alles! Je kunt deze markers ook een persoonlijk tintje geven door er je eigen LEGO-stenen of -minifiguren aan vast te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Met deze set ontvang je maar liefst 12 markerpennen in verschillende kleuren. Denk aan lichtpaars, lichtrood, lichtoranje, lichtgeel, lichtgroen, donkergroen, azuurblauw, lichtblauw, lila, roodbruin, zwart en steengrijs. Met deze kleuren heb je de vrijheid om je creatieve ideeën tot leven te brengen en je creaties nog mooier te maken.

Elke marker is uitgerust met een punt van 2,2 mm, wat perfect is voor gedetailleerd schrijven en tekenen. Daarnaast heeft elke marker een handige afneembare dop om ervoor te zorgen dat de punt niet uitdroogt en de kleuren fris blijven. De lengte van elke pen is ruim 15 cm, waardoor ze comfortabel in de hand liggen en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Maar dat is nog niet alles! Deze markers zijn niet alleen handig om mee te schrijven en tekenen, maar je kunt er ook je favoriete LEGO-stenen en -minifiguren aan bevestigen. Hierdoor krijgen jouw markers een persoonlijk tintje en kun je jouw creaties echt uniek maken. Let op, LEGO-stenen en -minifiguren zijn niet inbegrepen bij deze set.

Of je nu een prachtig kunstwerk wilt maken, jouw notitieboeken wilt versieren of gewoon plezier wilt hebben met kleuren, deze LEGO markers zijn perfect voor alle creatieve avonturen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek alle mogelijkheden die deze markers te bieden hebben.

Wil jij jouw stiften altijd bij de hand hebben? Geen probleem! Doordat elke marker is voorzien van een LEGO 2x4 tegel, kun je ze gemakkelijk aan elkaar klikken en zo een compacte en handige set vormen. Daarnaast kunnen deze markers ook worden bevestigd aan andere LEGO-schrijfwaren, zoals potloden en pennen. Zo heb je altijd alles bij de hand om direct aan de slag te kunnen gaan met je creatieve ideeën.

Deze LEGO marker set van 12 markers is niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook een geweldig cadeau voor andere LEGO fans. Verras je vrienden, familie of collega's met deze unieke markers en laat zien hoeveel plezier je kunt hebben met LEGO. Het perfecte cadeau voor een verjaardag, als back-to-school item of gewoon zomaar omdat ze het verdienen.

Kortom, deze LEGO marker set is een must-have voor elke creatieve LEGO fan. Schrijf, teken en bouw met deze markers en geef jouw creativiteit de ruimte. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die deze markers te bieden hebben en maak de mooiste kunstwerken. Bestel deze set vandaag nog en zorg ervoor dat jouw creatieve avonturen nooit meer hetzelfde zullen zijn!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:35

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10759

Dakachtervolging van Elastigirl

foto van lego set5005881

LEGO® Avengers: Endgame-poster 2 van 3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.