Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO CINCH BUCKET- BLUE 5005352

De LEGO opbergemmer met trekkoord is een handige en speelse manier om spulletjes op te bergen. Het duurzame ontwerp is gemaakt van stevig polyester en heeft een handige sluiting met trekkoord. De emmer heeft een stevige handgreep en een transparante bodem voor overzicht. Hij kan plat worden opgevouwen en biedt veel opbergruimte. Bestel nu en breng orde en plezier in jouw leven!

Waar is LEGO LEGO CINCH BUCKET- BLUE 5005352 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005352
lego insiders punten icoon
150
punten

Ben jij op zoek naar een handige én speelse manier om al jouw spulletjes netjes op te bergen? Dan is deze LEGO® opbergemmer met trekkoord echt iets voor jou! Deze emmer is niet alleen super praktisch, maar ziet er ook nog eens ontzettend cool uit. Speciaal ontworpen voor jongeren en volwassenen, is deze opbergemmer de perfecte manier om op een creatieve manier al jouw spullen georganiseerd te houden. En het beste van alles is dat je hem gemakkelijk kunt opbergen wanneer je hem even niet nodig hebt.

Het duurzame ontwerp van deze LEGO® opbergemmer is gemaakt van stevig en bedrukt polyester. Hierdoor kan hij tegen een stootje en gaat hij lang mee. Maar dat is nog niet alles! Deze emmer heeft ook een handige sluiting met een trekkoord, waardoor je hem gemakkelijk kunt openen en sluiten. Geen gedoe meer met ritsen of knopen, gewoon even aan het koord trekken en hopla, je kunt bij al jouw spulletjes!

De stevige handgreep zorgt ervoor dat je de opbergemmer gemakkelijk kunt dragen, zelfs als hij vol zit met al jouw favoriete LEGO® sets. En de transparante, waterbestendige bodem van EVA-kunststof geeft je de mogelijkheid om in één oogopslag te zien wat er allemaal in de emmer zit. Geen gedoe meer met het openen van verschillende doosjes om te kijken waar je dat ene bouwblokje hebt gelaten. Met deze opbergemmer heb je alles binnen handbereik!

En het beste van alles is dat deze emmer ook nog eens zeer ruim is. Met afmetingen van ongeveer 21 cm hoog, 20 cm breed en 20 cm diep is er genoeg ruimte om al jouw LEGO® sets, bouwblokjes en andere spullen op te bergen. Of je nu een fanatieke verzamelaar bent of gewoon wat extra opbergruimte nodig hebt, deze opbergemmer biedt altijd genoeg plaats.

Maar wat deze opbergemmer pas echt speciaal maakt, is het feit dat hij plat kan worden opgevouwen. Hierdoor is het mogelijk om hem gemakkelijk op te bergen wanneer je hem even niet nodig hebt. Geen gedoe meer met grote en onhandige opbergboxen die alleen maar in de weg staan. Gewoon even de emmer plat opvouwen en je kunt hem wegsteken in een kast of onder je bed. Zo bespaar je niet alleen veel ruimte, maar houd je ook nog eens alles netjes en georganiseerd.

Of je nu op zoek bent naar een handige manier om al jouw LEGO® sets bij elkaar te houden, of gewoon wat extra opbergruimte nodig hebt voor al jouw favoriete spulletjes, deze LEGO® opbergemmer met trekkoord is de ideale oplossing. Met zijn duurzame ontwerp, handige trekkoordsluiting, stevige handgreep en transparante bodem, biedt deze emmer alles wat je maar kunt wensen. En dankzij het ruimtebesparende ontwerp en de mogelijkheid om hem plat op te vouwen, is hij ook nog eens super praktisch.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw eigen LEGO® opbergemmer met trekkoord en breng wat orde en plezier in jouw leven! Nooit meer rondslingerende spulletjes en altijd alles bij de hand. Met deze opbergemmer wordt opruimen een feestje!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:33

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set76989

Horizon Forbidden West: Tallneck

foto van lego set5005877

LEGO® Captain Marvel-poster 1 van 3

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.