Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO® Brick Pouch – Yellow 5005539

Neem al je benodigdheden mee in deze gele LEGO Brick Pouch. Deze milieuvriendelijke pouch heeft een ruim hoofdvak en 2 ritszakken, ideaal voor het organiseren van pennen, notitieblokken, technische opladers, USB-sticks en snacks. De pouch is gemaakt van duurzaam gerecycled polyester en heeft een unieke LEGO brick-vorm. Perfect voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden.

Waar is LEGO LEGO® Brick Pouch – Yellow 5005539 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5005539
lego insiders punten icoon
97
punten

Neem je spullen mee voor werk en plezier in deze gele 5005539 LEGO® Brick Pouch. In de vorm van een klassieke 1x2 brick, heeft het ruime hoofdvak en 2 LEGO stud-stijl ritszakken, ideaal voor het vasthouden van pennen, notitieblokken, technische opladers, USB-sticks, snacks en meer. Volledig gemaakt van duurzaam gerecycled polyester, is deze compacte pouch de milieuvriendelijke manier om handige dingen met je mee te nemen.



Ben je altijd onderweg en heb je je belangrijke spullen graag bij de hand? Dan is de 5005539 LEGO® Brick Pouch een must-have accessoire! Deze gele pouch is niet alleen praktisch, maar ziet er ook nog eens ontzettend cool uit. De iconische brick-vorm geeft je een unieke stijl en laat iedereen zien dat jij een legofan bent.



Met een ruim hoofdvak en 2 handige ritszakken, biedt deze Brick Pouch voldoende ruimte voor al je essentiële items. Of je nu naar school gaat, je spullen meeneemt naar het werk of gewoon een dagje uit bent, je kunt altijd vertrouwen op deze pouch om je spullen veilig en georganiseerd te houden.



De gerecyclede polyesterconstructie van deze pouch maakt het niet alleen duurzaam, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Door gerecyclede materialen te gebruiken, draag je bij aan een schonere en groenere wereld. En het beste van alles is dat je er ook nog eens stijlvol uitziet terwijl je dit doet!



De 5005539 LEGO® Brick Pouch is niet alleen functioneel, maar ook geschikt voor alle leeftijden. Of je nu een jonge LEGO-liefhebber bent die zijn potloden en markers mee naar school wil nemen, of een volwassene die zijn technische gadgets en kantoorbenodigdheden bij elkaar wil houden, deze pouch biedt de oplossing.



Bovendien is deze pouch niet zomaar een gewone tas. Het is een statement-accessoire waarmee je je persoonlijkheid kunt laten zien. Met zijn opvallende gele kleur en iconische LEGO brick-vorm zul je zeker de aandacht trekken. En met het LEGO setnummer 5005539 ingebed in de tas, laat je zien dat je een echte LEGO-collector bent.



Of je nu een fanatieke LEGO-verzamelaar bent of gewoon op zoek bent naar een handige en stijlvolle pouch om je spullen mee te nemen, de 5005539 LEGO® Brick Pouch is de perfecte keuze. En omdat het LEGO is, weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid.



Dus waar wacht je nog op? Voeg vandaag nog een vleugje LEGO-stijl toe aan je dagelijkse leven met de 5005539 LEGO® Brick Pouch. Laat je creativiteit de vrije loop en laat jezelf zien. Je zult er geen spijt van krijgen!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:51

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006141

Bureaulade met 4 noppen – blauw

foto van lego set5006997

1-Stud Round Storage Brick – Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.