Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Red 5006997

Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen kunnen kinderen en volwassenen speelgoed, LEGO stenen en andere kleine voorwerpen op een speelse en georganiseerde manier opbergen. Deze duurzame opbergdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen op elkaar gestapeld worden voor een decoratieve opbergoplossing. Creëer je eigen unieke opbergmeesterwerk en laat je innerlijke kind los met deze praktische en leuke oplossing.

Waar is LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Red 5006997 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006997
lego insiders punten icoon
65
punten

Kinderen kunnen met een glimlach opruimen met de LEGO® 1-Stud Ronde Opbergsteen. Ontworpen in de vorm van een ronde 1x1 LEGO steen, is deze duurzame plastic opbergdoos voorzien van een afneembaar deksel en is ideaal om speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen) en andere kleine voorwerpen op te bergen. De opbergdozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (apart verkocht) en kunnen op elkaar gestapeld worden voor een decoratieve en praktische opbergoplossing.

Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen kunnen kinderen op een speelse manier leren opruimen. Door hun speelgoed netjes op te bergen in deze vrolijke opbergdozen, kunnen ze een opgeruimde en georganiseerde omgeving creëren. Door het iconische LEGO ontwerp voelen kinderen zich meteen thuis bij het opruimen van hun speelgoed. En het beste van alles? Deze opbergstenen kunnen op elkaar gestapeld worden, waardoor ze niet alleen ruimtebesparend zijn, maar ook dienen als een leuke en kleurrijke decoratie in elke kamer.

Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen kunnen ook volwassenen hun innerlijke kind omarmen terwijl ze hun ruimte netjes en ordelijk houden. Of je nu een LEGO-fan bent of gewoon behoefte hebt aan een handige opbergoplossing, deze opbergstenen zijn perfect voor jou. Ze bieden voldoende ruimte voor het opbergen van kleine spullen zoals sleutels, sieraden, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. Met hun duurzame constructie gaan deze opbergdozen lang mee, wat betekent dat je er jarenlang van kunt genieten.

De LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen is niet alleen praktisch, maar ook leuk en veelzijdig. Dankzij de verschillende kleuropties kun je jouw opbergstenen aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en smaak. Kies voor felgekleurde opbergstenen om een vrolijke en speelse sfeer te creëren, of ga voor meer ingetogen tinten voor een stijlvolle en moderne uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, waardoor je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten bij het decoreren van je ruimte.

Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen hoef je je geen zorgen te maken over rommelige ruimtes en rondslingerend speelgoed. Deze opbergdozen zijn ontworpen om je te helpen bij het organiseren van jouw spullen op een leuke en eigentijdse manier. Of je nu een kind bent dat rondspeelt met LEGO stenen of een volwassene die behoefte heeft aan een opgeruimd huis, deze opbergoplossing past perfect bij jouw behoeften.

Haal de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen vandaag nog in huis en ontdek hoe opbergen een leuke en creatieve activiteit kan zijn. Stapel ze op elkaar en creëer je eigen unieke opbergmeesterwerk. Voeg een vleugje kleur en plezier toe aan elke kamer terwijl je tegelijkertijd je spullen netjes opbergt. Wacht niet langer en laat jouw opruimavontuur beginnen met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergsteen!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set5006176

Magneetset – geel

foto van lego set5006587

4-Stud Brick Shelf – Bright Red

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.