Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Blauwe opbergsteen met 4 noppen 5006130

De LEGO opbergsteen met lade is de ideale opbergoplossing voor het organiseren van speelgoed, bouwstenen en kantoorbenodigdheden. Met zijn kleurrijke ontwerp en stapelbare mogelijkheden kan hij worden gebruikt als decoratief meubelstuk. Gemaakt van duurzaam kunststof, de opbergdoos is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft voldoende ruimte om al uw spullen georganiseerd te houden. Bestel vandaag nog en creëer een georganiseerde en stijlvolle ruimte met een speelse touch!

Waar is LEGO Blauwe opbergsteen met 4 noppen 5006130 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006130
lego insiders punten icoon
240
punten

Bent u op zoek naar een leuke opbergoplossing die niet alleen praktisch is, maar ook nog eens een speelse toets geeft aan uw kamer of kantoor? Dan is de LEGO® opbergsteen met lade precies wat u zoekt! Deze opbergdoos biedt volop ruimte voor al uw speelgoed, LEGO-stenen, kantoorbenodigdheden en nog veel meer.

Met zijn handige lade en 4 enorme LEGO-noppen kunt u meerdere opbergstenen op elkaar stapelen en zo optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. De opbergstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt ze mixen en matchen om elke kamer of kantoor op te fleuren.

Deze blauwe duurzame opbergdoos is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is decoratief en functioneel tegelijk. Met zijn afmetingen van meer dan 17 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep biedt hij voldoende ruimte om al uw spullen netjes op te bergen. En dankzij de 4 enorme LEGO-noppen kunt u ook andere opbergstenen of zelfs LEGO-bouwwerken aan de opbergdoos vastmaken.

Of u nu uw speelgoed, LEGO-stenen, kantoorbenodigdheden, of iets anders wilt opbergen, de LEGO® opbergsteen met lade is de ideale oplossing. Niet alleen houdt hij uw spullen netjes georganiseerd, maar hij voegt ook een speelse en kleurrijke touch toe aan elke ruimte.

Dus waar wacht u nog op? Bestel vandaag nog uw LEGO® opbergsteen met lade en transformeer uw kamer of kantoor in een creatieve en georganiseerde ruimte. Bestel nu en ontdek hoe leuk opruimen kan zijn!

Specificaties:
- Blauwe duurzame stapelbare kunststof opbergdoos met lade.
- Inclusief 4 enorme LEGO® noppen om aan andere opbergstenen vast te maken.
- Decoreer een kamer of kantoor met enorme kleurrijke LEGO® meubels!
- Afmetingen: meer dan 17 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep.

De LEGO® opbergsteen met lade is niet alleen een handige opbergoplossing, maar ook een leuk en speels accessoire voor jongeren en volwassenen. Met zijn kleurrijke ontwerp en stapelbare mogelijkheden is hij geschikt voor alle leeftijden. Of u nu uw speelgoed, bouwstenen, of kantoorbenodigdheden wilt opbergen, deze opbergdoos biedt genoeg ruimte voor al uw spullen.

Daarnaast is deze opbergsteen ook perfect te gebruiken als decoratief meubelstuk. Met zijn enorme LEGO-noppen kunt u andere opbergstenen of zelfs LEGO-bouwwerken aan de opbergdoos vastmaken. Hierdoor kunt u uw kamer of kantoor een unieke en creatieve uitstraling geven.

De opbergdoos is gemaakt van duurzaam kunststof, wat zorgt voor een lange levensduur en eenvoudig schoon te maken is. De blauwe kleur geeft een vrolijke en frisse uitstraling aan elke ruimte. Bovendien is de opbergdoos verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus u kunt ze eindeloos mixen en matchen om uw eigen stijl te creëren.

Met zijn afmetingen van meer dan 17 cm hoog, 25 cm breed en 25 cm diep biedt de opbergdoos voldoende ruimte om al uw spullen georganiseerd te houden. Gebruik de lade om kleine items zoals pennen, notitieblokjes en paperclips op te bergen. En stapel meerdere opbergstenen op elkaar om nog meer opbergruimte te creëren.

Kortom, de LEGO® opbergsteen met lade is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een leuke en praktische manier om spullen op te bergen. Bestel vandaag nog en geniet van een georganiseerde en stijlvolle ruimte met een speelse touch!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10667

Bouwplaats

foto van lego set40608

Halloweenplezier VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.