Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133

De LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades is een praktische en stijlvolle oplossing om je kamer opgeruimd te houden. Deze stapelbare opbergdoos biedt voldoende ruimte voor al je spullen en kan gemakkelijk gestapeld worden. Het is ook een geweldig cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Bestel nu je eigen LEGO opbergsteen en geniet van een opgeruimde en stijlvolle kamer!

Waar is LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades – geel 5006133 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006133
lego insiders punten icoon
375
punten

Houd je kamer fantastisch opgeruimd en geef het een coole touch met de LEGO® Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades! Deze geweldige opbergdoos is gemaakt van duurzaam kunststof en biedt twee lades om al je speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine spullen netjes op te bergen. Het beste is dat je deze opbergstenen op elkaar kunt stapelen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar) om je kamer of huis te versieren met een vleugje vrolijkheid. Maar wees voorzichtig, open altijd de lades op een vlakke ondergrond om te voorkomen dat de opbergsteen omvalt. De lades kunnen anders kantelen en eruit vallen. Dus zorg ervoor dat je kamer netjes en opgeruimd blijft en voorkom ongelukken!

Deze stapelbare opbergsteen met 8 noppen en 2 lades is ideaal voor het organiseren van al je LEGO stenen (niet inbegrepen), speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spulletjes. Het is de perfecte oplossing om je spullen netjes en geordend te houden, zodat je altijd gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. En als je een echte LEGO fan bent, is dit cadeau een absolute hit! Het is een geweldig cadeau voor een verjaardag of de feestdagen, perfect voor kinderen vanaf 3 jaar en LEGO fans van alle leeftijden.

Deze opbergsteen is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Met een hoogte van ongeveer 18cm, een breedte van 50cm en een diepte van 25cm past hij perfect in elke kamer. Of je hem nu op je bureau plaatst, in de hoek van je kamer of in de speelkamer, het voegt zeker een leuke touch toe aan je interieur. En je hoeft je geen zorgen te maken over de materialen, want deze opbergdoos is gemaakt van duurzaam polypropyleen (kunststof). Het bevat geen BPA en ftalaten en er is geen pvc gebruikt. Dus je kunt vol vertrouwen genieten van de opbergsteen, wetende dat het veilig is voor jou en het milieu.

Wat is er beter dan je kamer opgeruimd houden en tegelijkertijd een creatieve uitdrukking geven aan je persoonlijke stijl? Met deze opbergstenen in verschillende kleuren kun je eindeloos mixen en matchen om je kamer helemaal uniek te maken. Kies je favoriete kleuren en stapel ze op elkaar om je eigen kleurrijke creatie te bouwen. Of je nu houdt van felle en levendige kleuren of liever kiest voor zachte en rustige tinten, er is altijd een opbergsteen die bij jouw stijl past. Dus waar wacht je nog op? Begin met spelen en ontdek de eindeloze mogelijkheden om je kamer of huis op te vrolijken met deze fantastische opbergstenen!

Wanneer je je LEGO stenen, speelgoed, kantoorartikelen en andere kleine spullen opruimt met deze opbergsteen, kun je genieten van een opgeruimde en georganiseerde kamer. Geen rommelige stapels meer en geen rondslingerende spullen. Alles heeft zijn eigen plek en je kunt altijd gemakkelijk vinden wat je nodig hebt. En het beste is dat je je geen zorgen hoeft te maken dat de opbergsteen omvalt, zolang je de lades altijd op een vlakke ondergrond opent. Dus zet de trend en laat je vrienden zien hoe gemakkelijk het is om georganiseerd te zijn en tegelijkertijd stijlvol en speels te blijven.

Dus, als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kamer opgeruimd te houden, is de LEGO Opbergsteen met 8 noppen en 2 lades precies wat je nodig hebt. Deze geweldige opbergdoos biedt voldoende ruimte voor al je spullen en kan gemakkelijk gestapeld worden om je kamer in een handomdraai te versieren. Het is ook een fantastisch cadeau voor alle LEGO fans, jong en oud. Dus waar wacht je nog op? Bestel nu je eigen LEGO opbergsteen en geniet van een opgeruimde en stijlvolle kamer!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40643

Maankonijn

foto van lego set5006173

Opbergsteen met 4 noppen en 1 lade – lichtpaars

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.