Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Ophanghakenset – wit, lichtblauw, roze 5006139

De LEGO set 5006139 is een Ophanghakenset met 3 muurhangers in de vorm van klassieke LEGO noppen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten en kunnen gebruikt worden om spullen op te hangen of als decoratie. De muurhangers zijn makkelijk te bevestigen en gemaakt van stevig materiaal. Bestel nu voor de beste prijs en kwaliteit op onze website en laat je creativiteit de vrije loop!

Waar is LEGO Ophanghakenset – wit, lichtblauw, roze 5006139 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006139
lego insiders punten icoon
112
punten

Ben jij een LEGO® fan en wil je je kamer op een leuke en kleurrijke manier versieren? Dan is de Ophanghakenset met 3 muurhangers in de vorm van klassieke LEGO noppen echt iets voor jou! Deze set is perfect om jassen, tassen en meer aan op te hangen, maar kan ook gebruikt worden als coole en speelse decoratie om elke kamer mee op te vrolijken.

Wat deze muurhangers extra speciaal maakt, is dat ze verkrijgbaar zijn in 3 verschillende formaten; klein, gemiddeld en groot. Zo kun je zelf bepalen welke maat het beste past bij jouw kamer en behoefte. Hang bijvoorbeeld een kleine nop op in de hal voor je sleutels, een gemiddelde nop in de slaapkamer voor je sjaals en een grote nop in de woonkamer voor je tassen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het ophangen van deze muurhangers is super makkelijk dankzij de universele bevestigingshaak aan de achterkant van elke nop. Je hebt alleen nog schroeven nodig (niet inbegrepen), maar gelukkig passen verschillende formaten schroeven op deze haak. Zo kun je de noppen stevig aan de muur bevestigen zonder gedoe of problemen.

Deze set bevat 3 muurhangers in verschillende kleuren, waardoor het een leuke en kleurrijke toevoeging is aan elke kamer. Of je nu een kind of volwassene bent, je zult zeker genieten van de vrolijke uitstraling van deze muurhangers. Hang ze op in je slaapkamer, speelkamer, kantoor of waar dan ook en laat je fantasie de vrije loop!

Met deze muurhangers kun je niet alleen je spullen netjes opbergen, maar ook je kamer op een unieke en persoonlijke manier decoreren. Combineer verschillende kleuren en formaten om een speels en creatief effect te creëren. Laat je favoriete LEGO sets zien door ze op te hangen aan de muurhangers of hang er foto's en kunstwerken aan. De mogelijkheden zijn eindeloos en jij bent de ontwerper!

De afmetingen van de muurhangers zijn ca. 4 cm (kleine nop), 7 cm (gemiddelde nop) en 9 cm (grote nop) in doorsnede. Dit maakt het mogelijk om verschillende items op te hangen, van kleine accessoires tot grotere kledingstukken. En omdat ze gemaakt zijn van stevig materiaal, kunnen ze ook zware spullen zonder problemen dragen.

Dus, ben jij op zoek naar een leuke en speelse manier om je kamer te versieren en je spullen op te hangen? Dan zijn deze Ophanghaken in de vorm van LEGO noppen perfect voor jou! Ze zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook een vrolijke en kleurrijke touch toe aan elke kamer. Aarzel niet langer en bestel vandaag nog jouw set om jouw LEGO avontuur compleet te maken!

Voor de beste prijs en kwaliteit kun je terecht op onze website. Bestel nu en ontvang binnen enkele dagen jouw eigen set met Ophanghaken thuis. Ga aan de slag en creëer de perfecte LEGO kamer met deze unieke en speelse muurhangers. Wacht niet langer en laat jouw creativiteit de vrije loop! LEGO fans zullen zeker enthousiast zijn over deze geweldige toevoeging aan hun collectie.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:36

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40161

Wat ben ik?

foto van lego set5006866

Storage Brick Multi-Pack – 4 Pieces

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.