Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 8-Stud Brick Drawer – Dark Gray 5006329

Houd je kamer netjes en georganiseerd met de LEGO 8-Stud Brick Lade. Deze duurzame plastic lades zijn perfect voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen en andere kleine items. Stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren, bieden ze een praktische en stijlvolle oplossing voor thuis. Bestel nu en maak opruimen leuk en creatief!

Waar is LEGO 8-Stud Brick Drawer – Dark Gray 5006329 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
4+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006329
lego insiders punten icoon
292
punten

Houd je kamer op een stijlvolle manier opgeruimd met de LEGO® 8-Stud Brick Lade. Gemaakt van duurzaam plastic, heeft het twee lades en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen), toiletartikelen, kantoorbenodigdheden en andere kleine items. Deze eenheden zijn stapelbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren (apart verkrijgbaar) voor een praktische en mooie interieurdecoratie. (Let op: Open altijd de lades op een vlakke ondergrond om het risico van omvallen van de doos te voorkomen. De lades kunnen kantelen wanneer ze geopend zijn zonder ondersteuning.)

Weg met die rommel! Of je nu jong bent of volwassen, een opgeruimde kamer is altijd een goed idee. Met de LEGO® 8-Stud Brick Lade wordt het opruimen een leuke en creatieve activiteit. Deze lade is ontworpen om je speelgoed, LEGO stenen, en andere kleine spullen netjes op te bergen. En het beste van alles? Deze lades zijn gemaakt van duurzaam plastic, zodat ze lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik.

Met twee lades biedt deze LEGO® Brick Lade voldoende ruimte voor al je spullen. Van kleurrijke LEGO stukjes tot je favoriete speelgoed en toiletartikelen, je kunt alles georganiseerd houden in deze handige lade. En als je nog meer opbergruimte nodig hebt, kun je meerdere lades op elkaar stapelen. Zo creëer je jouw eigen unieke opbergoplossing!

Wat deze lades nog leuker maakt, is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Kies de kleur die het beste past bij jouw kamerinrichting en voeg een speels tintje toe aan je interieur. Of je nu van felle, opvallende kleuren houdt of juist voor een rustige, neutrale look gaat, er is altijd een LEGO® Brick Lade die bij jou past. Verzamel ze allemaal en mix en match de kleuren voor een kleurrijk en levendig effect!

Niet alleen zijn deze lades geweldig voor het opbergen van speelgoed en LEGO stenen, maar ze zijn ook perfect voor het organiseren van kantoorbenodigdheden. Berg je pennen, potloden, plakband en post-its netjes op in deze lades en je hebt altijd alles bij de hand. Geen rommelige bureaus meer en geen zoektocht naar verdwenen spullen. Met de LEGO® Brick Lade houd je alles georganiseerd en binnen handbereik.

En laten we het praktische en speelse ontwerp van deze lades niet vergeten. Dankzij de LEGO stijl en het iconische 8-stud patroon zijn deze lades niet alleen functioneel, maar ook een leuke toevoeging aan je kamer. Laat je creativiteit de vrije loop en bouw een uniek ontwerp met deze lades. Stapel ze op in verschillende kleurencombinaties en maak van opruimen een avontuur op zich!

Maar let op, veiligheid gaat voor alles. Altijd de lades openen op een vlakke ondergrond om het risico van omvallen te voorkomen. Hoewel deze lades vrijstaand kunnen worden geopend, raden we aan om ze te gebruiken op een stabiele ondergrond. Zo kun je zorgeloos genieten van de ordelijke en stijlvolle opbergoplossing die deze lades bieden.

Dus waar wacht je nog op? Geef je kamer een instant make-over en zorg ervoor dat alles netjes opgeruimd is met de LEGO® 8-Stud Brick Lade. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van dit praktische en speelse opbergsysteem. Verzamel de verschillende kleuren, stapel ze op en creëer jouw eigen unieke look. Met deze lades wordt opruimen een leuke en creatieve activiteit. Maak nu een einde aan de rommel en laat je kamer stralen met de LEGO® 8-Stud Brick Lade!

Ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan? Bestel nu jouw LEGO® 8-Stud Brick Lade en ontdek hoe opruimen een avontuur kan worden!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70794

Schedelschorpioen

foto van lego set40155

Spaarvarken

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.