Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Stocking – Green Brick 5006357

Vier Kerstmis op een speelse en creatieve manier met de LEGO set 5006357. Deze traditionele kerstsok is gemaakt van fluweelachtig materiaal en heeft een geborduurde groene LEGO steen bovenop. Daarnaast ontvang je 6 feestelijke patches om de sok mee te versieren. Hang de sok gemakkelijk op en gebruik hem als decoratie of om cadeautjes in te stoppen. Bestel nu en maak van dit jaar een magische en bijzondere kerst!

Waar is LEGO Stocking – Green Brick 5006357 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
5-99
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006357
lego insiders punten icoon
162
punten

De feestdagen zijn in aantocht en wat is er nou leuker dan een mooie kerstsok ophangen? Maak je klaar voor een fantastische kerst met de LEGO® set 5006357! Deze kerstsok is gemaakt van zacht en fluweelachtig materiaal en heeft een traditionele uitstraling. Bovenop de sok staat een geborduurde groene LEGO® steen, waardoor hij echt uniek is.

Maar dat is nog niet alles! Bij deze set ontvang je maar liefst 6 feestelijke patches die je op de kerstsok kunt plakken. Versier de buitenkant van de sok met een vrolijke kerstman, een prachtige sneeuwvlok, een betoverende kerstboom, een heerlijke zuurstok, een schattige sneeuwpop en een majestueuze rendier. Zo geef je jouw kerstsok een extra persoonlijk tintje en maak je hem helemaal naar jouw smaak.

En het mooiste van alles? Deze kerstsok is niet alleen een feestelijke accessoire, maar ook nog eens super praktisch. Hang hem eenvoudig op aan de rode lintlus die er al aan vast zit. Zo kan hij de hele maand december pronken aan de haard of aan de muur. En natuurlijk is het de perfecte plek om cadeautjes in te stoppen op kerstochtend. Wie weet vind je wel een LEGO® set nummer 5006357 in jouw sok!

Of je nou jong bent of al wat ouder, deze LEGO® kerstsok is een geweldige toevoeging aan jouw kersttraditie. Breng de magie van LEGO® naar de feestdagen en geniet van een creatieve en speelse kerst. Met zijn fluweelzachte stof en prachtige ontwerp trekt deze kerstsok zeker de aandacht. En met de verschillende patches kun je hem steeds weer op een andere manier versieren.

De LEGO® set 5006357 is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Verras een vriend, familielid of jezelf met deze unieke kerstsok. Het is het perfecte cadeau voor LEGO®-fans en voor iedereen die in de kerstsfeer wil komen.

Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van LEGO®. Creëer je eigen kerstverhaal en beleef onvergetelijke momenten met de LEGO® kerstsok. Voeg hem toe aan jouw feestdecoraties en maak van dit jaar de meest bijzondere kerst ooit.

Wacht niet langer en bestel nu de LEGO® kerstsok set 5006357. Maak je klaar voor een magische kerst vol creativiteit en speelplezier. Deze set is een absolute must-have voor jong en oud en brengt de gezelligheid van LEGO® naar jouw kerstviering.

Ontdek de betovering van de feestdagen met de LEGO® kerstsok 5006357 en beleef een kerst om nooit te vergeten!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:55

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set10662

LEGO® grote emmer

foto van lego set10728

Mia's dierenkliniek

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.