Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Navy Micro Knob Bag 5006490

De LEGO Miniknop Tas is een stijlvolle en speelse tas ontworpen om op de iconische LEGO-knop te lijken. Gemaakt van gerecyclede materialen, biedt de tas een milieubewuste manier om je spulletjes georganiseerd te houden. Met een veilige ritssluiting en waterbestendig materiaal is deze tas perfect voor avonturen onderweg. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, is de LEGO Miniknop Tas een geweldig cadeau voor LEGO-liefhebbers van alle leeftijden.

Waar is LEGO Navy Micro Knob Bag 5006490 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
3+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006490
lego insiders punten icoon
130
punten

Laat je spullen op een stijlvolle manier dragen met de LEGO® Miniknop Tas. Ontworpen om op de knop van een LEGO-steentje te lijken en gemaakt van gerecyclede materialen, is het een leuk cadeau voor LEGO fans van alle leeftijden. Gebruik deze waterbestendige tas om kleine spulletjes te organiseren in een grotere tas of bevestig de schouderriem en draag hem op zichzelf. De veilige ritssluiting is ideaal voor het bewaren van oordopjes of andere accessoires die gemakkelijk kwijt kunnen raken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben je een echte LEGO-liefhebber en wil je jouw spulletjes op een coole en speelse manier meenemen? Dan is de LEGO Miniknop Tas perfect voor jou! Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon onderweg bent, deze tas is een echte eyecatcher.

De LEGO Miniknop Tas is ontworpen om op de iconische LEGO-knop te lijken, zodat je het leuke LEGO-gevoel altijd met je mee kunt dragen. De tas is gemaakt van gerecyclede materialen, wat betekent dat je niet alleen stijlvol, maar ook milieubewust op pad gaat.

Met deze tas kun je jouw kleine spulletjes georganiseerd houden, zodat je nooit meer iets kwijtraakt. Gebruik de tas om je sleutels, snoepjes, geld, oordopjes en andere kleine accessoires veilig op te bergen. De handige ritssluiting zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft, zelfs als je onderweg bent.

Dankzij het waterbestendige materiaal hoef je je geen zorgen te maken als het begint te regenen. Je spulletjes blijven veilig en droog, zelfs in een onverwachte bui. Dit maakt de LEGO Miniknop Tas de perfecte metgezel voor avonturen in de buitenlucht.

De LEGO Miniknop Tas kan op verschillende manieren worden gedragen. Bevestig de schouderriem en draag de tas als een crossbody-tas. Dit geeft je de vrijheid om je handen vrij te houden terwijl je jouw spullen veilig bij je draagt. Daarnaast kan de tas ook worden gebruikt als een etui in een grotere tas. Zo blijven je kleine spulletjes georganiseerd en gemakkelijk te vinden.

De LEGO Miniknop Tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt er een kiezen die perfect bij jouw stijl past. Ga voor een opvallende kleur zoals felrood of helderblauw om echt op te vallen, of kies voor een neutrale kleur zoals zwart of grijs voor een meer ingetogen look. Wat je stijl ook is, met de LEGO Miniknop Tas kun je zeker indruk maken.

Of je nu jong of oud bent, de LEGO Miniknop Tas is een geweldig cadeau. Verras jezelf of een LEGO-fan in je leven met deze unieke tas. Het is niet alleen een praktisch item, maar ook een fashion statement. Met deze tas laat je zien dat je een echte LEGO-liefhebber bent en dat je altijd klaar bent voor avontuur.

Dus waar wacht je nog op? Ga op pad met de LEGO Miniknop Tas en laat je spullen op een speelse en stijlvolle manier dragen. Of je nu naar school gaat, op reis bent of gewoon een dagje uit gaat, met deze tas ben je altijd voorbereid. Bestel nu jouw eigen LEGO Miniknop Tas en ontdek hoe deze kleine tas een groot verschil kan maken.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70784

Lewa – meester van de jungle

foto van lego set71313

Lavabeest

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.