Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Classic Box – Blue 5006948

De LEGO Classic Box is de ideale opbergplaats voor al je LEGO-bouwwerken, speelgoed, school- en kantoorbenodigdheden, of zelfs je lunch. Deze ruime en kleurrijke opbergbox houdt alles georganiseerd en beschermd. Combineer de box met de LEGO Lunch-serie voor een complete set en maak van lunchen een avontuur. Een must-have voor alle LEGO-fans!

Waar is LEGO Classic Box – Blue 5006948 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006948
lego insiders punten icoon
65
punten

De LEGO® Classic Box is de ideale opbergplaats voor al je LEGO-bouwwerken. Van buitenaf lijkt het op een reusachtig LEGO-blokje met 8 nopjes. Maar wanneer je het deksel optilt, blijkt de box een veilige plek te zijn voor al je speelgoed, LEGO-blokjes, school- en kantoorbenodigdheden, of zelfs je lunch. Deze vaatwasmachinebestendige boxen zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleuren en houden je eten vers en zorgen voor nog meer plezier tijdens de lunch! Voor een extra vleugje geweldigheid kun je de box combineren met de LEGO Lunch-serie, die bestaat uit een drinkfles en mini snackboxen.

Met de LEGO Classic Box kun je al je LEGO-creaties veilig opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende bouwwerken die per ongeluk kapot gaan of zoekraken. Bewaar je meesterwerken in deze handige box en houd je speelkamer opgeruimd en georganiseerd.

Maar deze box is niet alleen geschikt voor LEGO-bouwwerken. Je kunt er ook al je andere speelgoed in opbergen. Van actiefiguren tot autootjes, alles past in deze ruime opbergbox. Zo houd je al je speelgoed bij elkaar en hoef je niet meer te zoeken naar losse onderdelen.

En wist je dat de LEGO Classic Box ook perfect is voor het opbergen van school- en kantoorbenodigdheden? Stop je pennen, potloden, gummetjes en linialen in de box en je hebt altijd alles bij de hand tijdens het studeren of werken. Nooit meer zoeken naar een pen of een schaar, want met deze handige box heb je alles overzichtelijk op één plek.

Maar het allerleukste aan de LEGO Classic Box is dat je er zelfs je lunch in kunt bewaren! De box is vaatwasmachinebestendig, dus je kunt hem zonder problemen gebruiken voor je boterhammen, fruit, groenten of andere lekkernijen. Met de LEGO Classic Box wordt lunchen een feestje! En dankzij de verschillende felle kleuren waarin de box verkrijgbaar is, wordt je lunchbox ook nog eens een echte eyecatcher.

Wil je je lunch nog geweldiger maken? Combineer dan de LEGO Classic Box met de LEGO Lunch-serie. Deze serie bestaat uit een drinkfles en mini snackboxen die perfect passen bij de Classic Box. Zo heb je een complete set om je lunch mee te nemen naar school, werk of onderweg. De drinkfles zorgt ervoor dat je altijd genoeg te drinken hebt en de mini snackboxen zijn ideaal voor het meenemen van kleine tussendoortjes. Met de LEGO Lunch-serie wordt lunchen pas echt een avontuur!

De LEGO Classic Box is niet alleen praktisch en handig, maar ook nog eens heel erg leuk om te zien. Met het herkenbare LEGO-blokje design is deze box een must-have voor alle LEGO-fans. Laat zien dat je een echte LEGO-liefhebber bent met jouw eigen LEGO Classic Box.

Kies jouw favoriete kleur uit het assortiment en bestel vandaag nog jouw LEGO Classic Box. Ruim je speelgoed op, bewaar je school- en kantoorbenodigdheden of neem je lunch mee in stijl. Met de LEGO Classic Box ben je altijd klaar voor avontuur!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40634

Sporthelden

foto van lego set5005526

Blauwe klassieke LEGO® rugzak met opdruk

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.