Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Classic Box – Green 5006951

De LEGO Classic Opbergbox is een praktische en leuke manier om je LEGO-spullen en andere kostbaarheden op te bergen. Deze duurzame box kan in de vaatwasser worden gereinigd en biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast kan de opbergbox worden gepersonaliseerd en gecombineerd met andere LEGO-lunchproducten voor een unieke lunchervaring. Kortom, de LEGO Classic Opbergbox zorgt ervoor dat opruimen geen saaie klus meer is!

Waar is LEGO Classic Box – Green 5006951 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5006951
lego insiders punten icoon
65
punten

"Het opruimen van je LEGO® spullen wordt nu een stuk makkelijker met de LEGO Classic Opbergbox. Deze box is niet zomaar een opbergbox, van buiten lijkt het een mega LEGO blokje met 8 noppen. Maar wanneer je het deksel eraf haalt, kan je al je spullen veilig opbergen: speelgoed, LEGO steentjes, school- en kantoorbenodigdheden of zelfs je lunch. Deze box is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en kan gewoon in de vaatwasser om gemakkelijk schoon te maken. Zo blijft je eten vers en maak je van lunchtijd een feestje! Voor nog meer geweldigheid kan je de LEGO Lunch serie uitbreiden, met onder andere een drinkfles en mini snackboxen.

De LEGO Classic Opbergbox is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend leuk. Stel je voor dat je deze op je kamer hebt staan, een gigantische LEGO steen waarin je al je kostbare LEGO creaties en geheimen kan bewaren. Of je nu een jongere bent die zijn speelgoed netjes wil opbergen, of een volwassene die een vleugje nostalgie wil toevoegen aan zijn werkplek, deze opbergbox is perfect voor jou.

Het LEGO Classic Opbergbox biedt niet alleen genoeg ruimte voor al je spullen, maar is ook nog eens duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal kan deze box de tand des tijds doorstaan. En het beste van alles is dat je hem gewoon in de vaatwasser kan zetten wanneer hij vies is. Geen gedoe met handmatig afwassen, gewoon even in de vaatwasser en hij is weer klaar voor gebruik. Zo houd je al je kostbare LEGO creaties en andere spullen netjes en hygiënisch opgeborgen.

Met de LEGO Classic Opbergbox wordt het opruimen van je spullen een leuk en creatief avontuur. Je kan deze box namelijk helemaal naar eigen smaak en stijl decoreren. Plak er stickers op, teken erop met stiften of verf, of maak er zelfs een eigen LEGO bouwwerk bovenop. Laat je fantasie de vrije loop en maak van deze opbergbox een uniek kunstwerk. Je vrienden zullen jaloers zijn op jouw gepersonaliseerde LEGO opbergbox!

En alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om enthousiast te worden, kan je de LEGO Classic Opbergbox eindeloos combineren met andere LEGO lunchproducten om je lunchervaring naar een hoger niveau te tillen. De LEGO Lunch serie bevat naast deze opbergbox ook een coole drinkfles en mini snackboxen. Hiermee wordt je lunch een ware LEGO ervaring! Neem je drinken mee in de LEGO drinkfles en je snacks in de matching mini snackboxen. Zo blijft je eten vers en georganiseerd, en breng je je liefde voor LEGO bij elke maaltijd tot uiting.

Kortom, de LEGO Classic Opbergbox is de perfecte oplossing voor jongeren én volwassenen om hun LEGO spullen en andere kostbare bezittingen netjes en georganiseerd op te bergen. De vrolijke kleuren, duurzaamheid, en mogelijkheid tot personalisatie maken deze box extra speciaal. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van opruimen een feestje met de LEGO Classic Opbergbox. Haal jouw exemplaar nu in huis en ontdek de eindeloze mogelijkheden!"

Laatste update: 2023-12-29 09:44:02

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70423

Paranormale interceptiebus 3000

foto van lego set80105

Tempelmarkt voor Chinees nieuwjaar

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.