Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Black 5007000

Houd je speelgoed en LEGO-blokjes opgeruimd en georganiseerd met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak. Deze duurzame plastic opbergcontainer is ontworpen als een ronde 1x1 LEGO-blokje en heeft een afneembaar deksel. Stapel meerdere bakken op elkaar voor een kleurrijke opbergoplossing. Bestel nu en geniet van een opgeruimde speelruimte vol speelplezier!

Waar is LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Black 5007000 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007000
lego insiders punten icoon
71
punten

Kinderen kunnen opruimen met een glimlach met een LEGO® 1-Stud Ronde Opbergbak. Deze duurzame plastic opbergcontainer is ontworpen in de vorm van een ronde 1x1 LEGO-blokje en heeft een afneembaar deksel. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO-blokjes (niet inbegrepen) en andere kleine spullen. De opbergbakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren (afzonderlijk verkocht) en kunnen op elkaar gestapeld worden voor een decoratieve en praktische opbergoplossing.

Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak kunnen kinderen hun speelgoed en LEGO-blokjes eenvoudig organiseren en opruimen. Geen rommelige slaapkamers meer, maar een opgeruimde en georganiseerde speelruimte! Het iconische ontwerp van het LEGO-blokje zal zeker de aandacht trekken van jong en oud en zorgt voor een speelse en nostalgische sfeer in elke kamer.

Deze opbergbak is gemaakt van duurzaam plastic en is ontworpen om lang mee te gaan. Geen zorgen meer over losse speelgoedstukjes die rondslingeren of zoekraken. De LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak houdt alles netjes bij elkaar en zorgt voor een opgeruimd gevoel.

Met de afneembare deksel is het gemakkelijk om spulletjes in de opbergbak te plaatsen en er weer uit te halen. Kinderen kunnen zelfstandig hun speelgoed opruimen en weer tevoorschijn halen wanneer ze willen spelen. Met deze handige opbergbak leren kinderen op een speelse manier om verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen spullen.

De LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak is niet alleen praktisch, maar ook een leuke toevoeging aan elke kamer. Het iconische LEGO-blokje is een waar symbool van creativiteit en plezier. En nu kun je dit symbool ook gebruiken als functionele opbergoplossing. Stapel meerdere opbergbakken op elkaar om een kleurrijke toren te creëren die zowel aantrekkelijk als functioneel is. Laat je creativiteit de vrije loop en personaliseer je opbergoplossing met verschillende kleuren!

Of je nu een kind bent dat van LEGO houdt of een volwassene die nog steeds van dit iconische speelgoed geniet, de LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak is een must-have accessoire voor elke LEGO-verzamelaar. Houd je LEGO-blokjes netjes en georganiseerd, zodat je altijd alles bij de hand hebt wanneer je wilt bouwen.

Deze opbergbak is niet alleen geschikt voor LEGO-blokjes, maar ook voor andere kleine spullen. Berg knutselspullen, sieraden, gummetjes, potloden en meer op in deze handige container. Gebruik de opbergbak in je slaapkamer, speelkamer, studeerkamer, of waar je maar wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wacht niet langer en voeg een vleugje LEGO-magie toe aan je leven met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak. Bestel nu en ervaar de voordelen van een opgeruimde en georganiseerde leefruimte. Bereid je voor op uren speelplezier en creëer de mooiste LEGO-creaties zonder je zorgen te maken over rondslingerend speelgoed. Met de LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak ben jij de baas over je eigen LEGO-wereld! Bestel vandaag nog je eigen LEGO 1-Stud Ronde Opbergbak en begin met opruimen in stijl!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40713

Ansichtkaart van Japan

foto van lego set853795

Butterfly Girl Key Chain

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.