Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Green 5007001

Opberg je speelgoed en LEGO stenen op een leuke en praktische manier met de LEGO 1-Stud Rond Opbergsteen. Deze duurzame opbergcontainer in de vorm van een 1x1 LEGO steen heeft een afneembaar deksel en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Stapel ze op elkaar voor een decoratieve oplossing en maak van opruimen een avontuur! Geschikt voor kinderen en volwassenen.

Waar is LEGO 1-Stud Round Storage Brick – Green 5007001 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5007001
lego insiders punten icoon
65
punten

Kinderen kunnen met een grote glimlach opruimen met de LEGO® 1-Stud Rond Opbergsteen. Ontworpen in de vorm van een ronde 1x1 LEGO steen, is deze duurzame plastic opbergcontainer voorzien van een afneembaar deksel en is ideaal voor het opbergen van speelgoed, LEGO stenen (niet inbegrepen) en andere kleine voorwerpen. De opbergstenen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren (afzonderlijk verkocht) en kunnen bovenop elkaar gestapeld worden om zo een decoratieve en praktische oplossing te bieden voor het opbergen.

Tijd om je spullen op te ruimen en je ruimte te transformeren tot een fantastisch speelparadijs! Met de LEGO® 1-Stud Rond Opbergsteen wordt opruimen een leuke ervaring. Deze opbergsteen is ontworpen in de vorm van de iconische 1x1 LEGO steen en is perfect voor het organiseren van je speelgoed, LEGO stenen en andere kleine spulletjes. Of je nu een fervente LEGO bouwer bent of gewoon op zoek bent naar een handige opbergoplossing, deze opbergsteen is een absolute must-have!

De LEGO® 1-Stud Rond Opbergsteen is gemaakt van duurzaam plastic, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat je spullen veilig en beschermd worden opgeborgen. De afneembare deksel maakt het gemakkelijk om snel bij je spullen te komen en helpt bij het bijhouden van een opgeruimde ruimte. Met meerdere kleuropties om uit te kiezen, kun je jouw opbergstenen afstemmen op je persoonlijke stijl en de kleurenschema's van je kamer. Mix en match verschillende kleuren voor een speelse en unieke uitstraling!

Deze opbergstenen zijn niet alleen praktisch, maar ook decoratief. Je kunt ze gemakkelijk op elkaar stapelen om zo een opvallende en ruimtebesparende opbergoplossing te creëren. Of je nu een toren bouwt of een muur van kleur, de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze opbergstenen kunnen zelfs dienen als een geweldige decoratie voor je LEGO thema feestjes. Laat je creativiteit de vrije loop en laat je gasten versteld staan van je LEGO opbergkunsten!

Met de LEGO® 1-Stud Rond Opbergsteen wordt opruimen een spelletje. Je zult versteld staan hoe snel je je speelgoed kan opbergen en hoe netjes alles eruit ziet. Geen rommelige kamer meer, maar een georganiseerd en opgeruimd speelparadijs! Deze opbergstenen kunnen ook gebruikt worden als een leuke manier om te leren opruimen. Moedig je kinderen aan om hun speelgoed en LEGO stenen in de opbergstenen te plaatsen en beloon ze met een sticker of een klein cadeautje elke keer dat ze hun speelgoed netjes opruimen. Opruimen was nog nooit zo leuk!

Dus waar wacht je nog op? Schaf vandaag nog jouw LEGO® 1-Stud Rond Opbergsteen aan en maak van opruimen een avontuur! Deze opbergstenen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen en bieden een praktische en speelse manier om je spullen op te bergen. Of je nu een LEGO verzamelaar bent die op zoek is naar een handige opbergoplossing of een ouder die wil dat zijn kinderen hun speelgoed netjes opruimen, deze opbergstenen zijn de perfecte keuze. Kies je favoriete kleur(en) en begin met stapelen, bouwen en opbergen!

Laatste update: 2023-12-29 09:44:03

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40586

Verhuiswagen

foto van lego set40605

Chinees Nieuwjaar VIP-uitbreidingspakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.