Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Space 1978-1992 5008313

Ontdek de kleurrijke wereld van LEGO Space 1978-1992 met dit boek vol foto's, trivia en verhalen. Leer over de geschiedenis van de LEGO ruimtebouwsets en hoe ze beïnvloed werden door wereldgebeurtenissen. Of je nu een jonge bouwer, LEGO verzamelaar of volwassenen met nostalgische gevoelens bent, dit boek zal je betoveren. Bestel nu en keer terug naar de gouden jaren van LEGO ruimtebouwsets.

Waar is LEGO Space 1978-1992 5008313 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
0
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
5008313
lego insiders punten icoon
325
punten

Ontdek de rijke geschiedenis van de vroege LEGO® ruimtebouwsets met LEGO Space 1978-1992. Dit kleurrijke, 200 pagina's tellende hardcover LEGO boek zit boordevol foto's, illustraties, weetjes, statistieken en verhalen over de geweldige ruimte sets die de LEGO Groep heeft uitgebracht tussen 1978 en 1992, samen met de wereldgebeurtenissen die daaraan hebben bijgedragen. Dit boek zal geliefd zijn bij de jonge bouwers van vandaag, LEGO verzamelaars en volwassenen die willen genieten van de nostalgie van hun kindertijd.

Terug in de tijd reizen naar de ruimte-avonturen van weleer? Dat kan met LEGO Space 1978-1992! Dit ongelofelijk kleurrijke LEGO boek neemt je mee naar de beginjaren van de LEGO ruimtebouwsets. Blader door de pagina's en bewonder de foto's van de geweldige sets die de LEGO Groep heeft uitgebracht tussen 1978 en 1992. Of je nu een jonge bouwer bent, een fervent LEGO verzamelaar of gewoon volwassen en vol nostalgie naar je kindertijd, dit boek zal je betoveren.

Waan je in de wonderlijke wereld van LEGO Space en ontdek de buitenaardse avonturen die je kunt beleven met deze geweldige sets. Blader door de pagina's en bewonder de gedetailleerde illustraties en foto's van de ruimteschepen, ruimtestations en maanbases die je kunt bouwen. Laat je meeslepen door de verhalen van LEGO Space fans van over de hele wereld en ontdek de geheimen achter deze iconische sets.

Maar dit boek biedt meer dan alleen nostalgische foto's en trivia. Het neemt je ook mee op een reis door de tijd, waarbij het de belangrijkste wereldgebeurtenissen van die periode belicht en laat zien hoe ze van invloed waren op de ontwikkeling van deze ruimte sets. Leer meer over de Koude Oorlog, de Space Race en andere historische gebeurtenissen die de inspiratie vormden voor de LEGO Space sets. Deze waardevolle achtergrondinformatie maakt dit boek niet alleen interessant voor LEGO fans, maar ook voor geschiedenisliefhebbers.

Met 200 pagina's boordevol informatie en verhalen zal LEGO Space 1978-1992 je urenlang vermaken. Lees over de statistieken en feiten achter elke set, ontdek welke sets het meest zeldzaam zijn en krijg een kijkje achter de schermen bij de LEGO Groep. Dit boek is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een bron van inspiratie voor je eigen LEGO avonturen.

Of je nu een jonge bouwer bent die net begint met LEGO, een doorgewinterde verzamelaar die op zoek is naar zeldzame sets, of gewoon een volwassene die wil genieten van de nostalgie van zijn jeugd, LEGO Space 1978-1992 heeft voor ieder wat wils. Verlies jezelf in de kleurrijke wereld van LEGO en laat je meeslepen door de verhalen, feiten en trivia in dit boek. Bouw je eigen ruimteschepen, verken het oneindige universum en beleef avonturen die je nooit zult vergeten.

Bestel nu jouw exemplaar van LEGO Space 1978-1992 en keer terug naar de gouden jaren van de LEGO ruimtebouwsets. Dit boek is het perfecte cadeau voor LEGO liefhebbers van alle leeftijden. Dompel jezelf onder in de geschiedenis van LEGO Space en beleef de magie van de ruimte opnieuw.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:49

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set70794

Schedelschorpioen

foto van lego set5006057

Vergrendelbaar notitieboekje met gelpen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.