Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Schipbreuk met garnalenboot 70419

De LEGO set 70419, Schipbreuk met garnalenboot, biedt urenlang speelplezier met een interactieve game-app.
Het bouwmodel bestaat uit een garnalenboot en een spookklif, inclusief coole details en minifiguren.
Met de augmented reality-app kunnen spelers spokenjagen en mysteries oplossen.
Geschikt voor kinderen en volwassen LEGO fans.
Smartphone of tablet vereist.
Verkrijgbaar op LEGO.
com.

Waar is LEGO Schipbreuk met garnalenboot 70419 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 23.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
310
leeftijd icoon
7+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2020
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
70419
lego insiders punten icoon
225
punten

Welkom op de Schipbreuk met garnalenboot van LEGO® Hidden Side™! Hier beleven jonge bouwers de leukste avonturen met behulp van een spannende game-app voor kinderen. Download de app en scan het bouwmodel met je smartphone om het tot leven te laten komen. Zo ontdek je een volledig interactieve speelervaring vol mysterieuze uitdagingen en coole spookachtige figuren. Plus, de app wordt voortdurend bijgewerkt met nieuwe mysteries om op te lossen en coole voorwerpen om te vinden!

De Schipbreuk met garnalenboot biedt vele uren aan fantasierijk spelplezier. Het speelgoed bestaat uit een garnalenboot met zeethema die in tweeën kan worden gesplitst en weer in elkaar kan worden gezet. Daarbij omvat de set ook een stevig stenen gebouwde spookklif met verborgen schatten. Dit bouwmodel bevat talloze coole details en minifiguren om de leukste verhalen te bedenken. Zo zijn er bijvoorbeeld de helden Jack Davids en Parker L. Jackson, Kapitein Jonas en zijn zoon Jonas jr., plus Spencer, het schattige spookhondje van Davids, en een legendarische albino-alligator!

Laat je smartphone je de weg wijzen naar de Hidden Side. Beweeg je telefoon en ontdek hoe de verborgen omgeving rondom het model steeds verandert. Dit kinderspeelgoed met augmented reality zorgt ervoor dat spoken door gebouwen dolen en mensen de stuipen op het lijf jagen in het fictionele stadje Newbury. Klaar om op spokenjacht te gaan? Bouw en speel eerst met de fysieke set en kijk dan via de AR-app ernaar. De app is als een raam waarachter een spookachtige verborgen kant opdoemt met uitdagende mysteries om op te lossen, spoken om te verslaan en in elke set een unieke spokenbaas om het tegen op te nemen.

De Schipbreuk met garnalenboot set is perfect voor kinderen en volwassen fans van LEGO bouwmodel en avontuurlijke games. Er is geen betere manier om een ​​bouwmodel te combineren met de realtime game-ervaring die door augmented reality geboden wordt! Om de complete speelervaring met augmented reality te kunnen beleven, is wel een tablet of een smartphone vereist (niet inbegrepen). Maar wees gerust: deze set is compatibel met bepaalde iOS en Android apparaten. Controleer of je apparaat geschikt is op www.LEGO.com/devicecheck.

Met LEGO Hidden Side geeft je een nieuwe dimensie aan het spelen met LEGO sets! Koop de Schipbreuk met garnalenboot-set vandaag nog en ontdek de wonderen van augmented reality. Kinderen moeten wel toestemming vragen voordat ze online gaan. Het scheepswrak op het eiland is ca. 19 cm hoog, 24 cm breed en 12 cm diep. De garnalenboot is ca. 15 cm hoog, 8 cm breed en 18 cm diep. Geen tijd te verliezen. Haal deze set nu in huis en ga op spokenjacht!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:32

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 23.95 (25-05-2023) € 23.95 (25-05-2023) € 23.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40370

LEGO® Treinen-set ter ere van 40-jarig bestaan

foto van lego set5006148

Ruimte-patch

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.