Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het huis van The Simpsons™ 71006

Het LEGO® huis van The Simpsons™ is een fantastische set om de grappigste scènes uit de TV-animatieserie na te spelen.
Dit gedetailleerde huis zit vol met leuke details en wordt geleverd met 6 legendarische Simpsons™ minifiguren.
Het is een perfect verzamelobject voor zowel jongeren als volwassenen.
Bestel nu en bouw jouw favoriete tekenfilmfamilie! (49 woorden)

Waar is LEGO Het huis van The Simpsons™ 71006 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 209.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
2523
leeftijd icoon
12+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
71006
lego insiders punten icoon
1650
punten

Het huis van The Simpsons™ is terug en ditmaal in de vorm van een fantastische LEGO® set! Speel nu de grappigste scènes na uit de klassieke tv-animatieserie en laat je fantasie de vrije loop. Dit huis lijkt recht uit Springfield te komen en is gevuld met spannende LEGO® details die fans van alle leeftijden zullen waarderen.

Met deze set kun je het dak van het huis optillen en een kijkje nemen in de slaapkamer van Homer en Marge, inclusief een bed en de wieg van Maggie. Ontdek ook de kamer van Bart met zijn skateboard en Krusty de Clown poster, en de kamer van Lisa met haar lievelingsboeken, jazz poster en nog veel meer. Vergeet niet de badkamer te checken met een douche, toilet, wastafel en spiegel.

Als je de bovenste verdieping van het huis optilt, ontdek je de complete keuken en eettafel, stoelen en allerlei potten, pannen en andere accessoires. Bekijk ook eens de woonkamer met een zitbank, de tv met Itchy en Scratchy op het scherm, een paarse piano en nog veel meer.

Naast het huis staat een afkoppelbare garage compleet met werkbank, gereedschapsrek, stofzuiger, bezem en een gereedschapskist met gereedschap. En natuurlijk mag de auto van de familie niet ontbreken inclusief deuk, kofferbak die open kan en een ‘radioactieve’ staaf uit de kerncentrale.

Op het terras buiten vind je allerlei coole dingen zoals een barbecue, een kruiwagen en een air-condition machine waar ‘Eigendom van Ned Flanders’ op staat. Vergeet niet om ook de worstjes, twee tuinstoelen, bloempotten, schep, 2 fruitcocktail glazen, Lisas camera en Barts skateboard springschans met ‘El Barto’ graffiti te bekijken.

De set wordt geleverd met 6 minifiguren: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie en Ned Flanders. Samen met deze legendarische Simpsons™ figuren kun je de grappigste momenten uit de serie opnieuw beleven en je eigen verhalen bedenken met LEGO® blokjes.

Het huis van The Simpsons™ is het perfecte verzamelobject voor zowel jongeren als volwassenen. Zet de set neer in jouw kamer of op een plank en laat je vrienden en familieleden zien hoe geweldig jouw LEGO® collectie is.

Bestel nu de LEGO® set van het huis van The Simpsons™ en bouw het huis van jouw favoriete tekenfilmfamilie! Het huis van The Simpsons™ is 23 cm hoog, 42 cm breed en 24 cm diep.\

Laatste update: 2023-12-29 09:43:19

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 209.95 (24-05-2023) € 209.95 (24-05-2023) € 209.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set80110

Chinees Nieuwjaar decoratie

foto van lego set71247

Harry Potter™ Team Pakket

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.