Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Piggy auto-ontsnapping 75821

LEGO set 75821 is geïnspireerd op de Angry BirdsTM film en bevat Chuck en een ondeugend varken.
De set biedt de mogelijkheid om de avonturen uit de film na te spelen en is een leuke uitdaging voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om hun bouwvaardigheden te ontwikkelen.
De Piggy Car, met een roomijskanon, is compleet en klaar om achtervolgd te worden.
Verzamel alle Angry BirdsTM sets voor uren speelplezier.
Bestel nu!

Waar is LEGO Piggy auto-ontsnapping 75821 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 13.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
74
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75821
lego insiders punten icoon
135
punten

Race achter de Piggy Car aan en help Chuck, de snelle vogel, om de gestolen eieren terug te halen! Deze spannende set is geïnspireerd op de supergrappige Angry BirdsTM film en bevat alles wat je nodig hebt om de avonturen uit de film na te spelen.

Ga op pad met Chuck en achtervolg de Piggy Car terwijl je door de straten scheurt. Pas op voor het gevaarlijke roomijskanon op de auto, want die kan niet alleen schade toebrengen aan Chuck, maar ook aan de eieren die hij probeert te redden. Het is dus belangrijk dat je snel actie onderneemt!

De set bevat niet alleen Chuck, maar ook een ondeugend varken dat het op de eieren heeft gemunt. Help Chuck om het varken te slim af te zijn en zorg dat hij de eieren veilig terugbrengt naar de rest van de vogels.

Met deze set kun je jouw eigen verhaal verzinnen en de leukste en grappigste actiescènes uit de Angry BirdsTM film nabootsen. De set biedt bovendien een leuke uitdaging voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, waardoor ze hun bouwvaardigheden verder kunnen ontwikkelen.

De Piggy Car is circa 6 cm hoog, 16 cm lang en 6 cm breed. De auto is voorzien van 2 uitlaten (waarvan 1 met vlam), een nest, 2 eieren, een vlag én uiteraard het gevreesde roomijskanon. Zo is de Piggy Car helemaal compleet en klaar om achtervolgd te worden.

Geniet van uren speelplezier met deze grappige en avontuurlijke set. Verzamel alle Angry BirdsTM sets van LEGO en beleef de meest gekke avonturen met jouw favoriete karakters. Bestel nu en laat Chuck meteen de achtervolging inzetten!

Keywords: LEGO, Angry BirdsTM, Piggy Car, Chuck, eieren, roomijskanon, bouwuitdaging, actiescènes, kinderen, sets.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 13.95 (24-05-2023) € 13.95 (24-05-2023) € 13.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40385

Trofee

foto van lego set5005534

Rugzak in de vorm van een LEGO® steen - roze

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.