Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Pig City sloopfeest 75824

Beleef avonturen in Pig City met LEGO Angry BirdsTM set 75824.
Bouw je eigen stad met spannende locaties en gebruik de katapult om de vogels precies te lanceren.
Laat de gebouwen instorten met een TNT kettingreactie en beleef grappige actiescènes gebaseerd op de Angry BirdsTM film.
Geschikt voor kinderen van 7-14 jaar.
Bestel nu en geniet van uren speelplezier!

Waar is LEGO Pig City sloopfeest 75824 te koop?

STOREPRIJSUPDATE
Winkel waar lego set te koop is MisterBricks MisterBricks € 49.9519-09-2024

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
386
leeftijd icoon
7-14
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-07-2017
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75824
lego insiders punten icoon
450
punten

Welkom bij het legendarische Pig City Sloopfeest! De varkens zijn weer aan de haal gegaan met alle eieren in de stad en het is aan jou om ze te vinden en terug te halen. Maar pas op, want deze varkens hebben zich verscholen in allerlei geheime plekken in de stad! Ga jij de uitdaging aan?

Met de coole set van LEGO Angry BirdsTM heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldig avontuur. Bouw je eigen Pig City vol met spannende locaties, zoals een huisje, een brug, een hotdog-kraam, en een varken aan een tokkelbaan. Gebruik de katapult om de vogels met precisie te lanceren en zo alle doelwitten te raken. Als je alles goed doet, laten de gebouwen één voor één omver vallen. Die actie wil je niet missen!

Maar er is meer. De set bevat een TNT kettingreactie-functie, waarmee je de gebouwen nog sneller kunt laten instorten. Raak de hendel boven het rotsblok en zie hoe het blok op de doos met TNT valt, waarna de staven gebruikt kunnen worden in de strijd. En als je een vogel precies op het dak van de hotdog-kraam landt, dan stort de hele kraam in elkaar. Geloof ons, dat is een heel bevredigend gevoel!

Maar het allerleukste aan deze set? Het is gebaseerd op de fantastische Angry BirdsTM film. Verzin je eigen grappige actiescènes, gebaseerd op de film, en beleef samen met Red, Stella en twee schattige varkens de grootste avonturen. Met accessoire-elementen zoals een paraplu, vijf eieren, drie staven TNT, een TNT opbergdoos, vijf ballonnen, hotdog plus ketchup- en mosterddispenser, en een ladder is de set compleet en ben je volledig voorbereid op het ultieme sloopfeest!

Deze LEGO set biedt een passende bouwuitdaging voor kinderen van 7-14 jaar, maar is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen die houden van een uitdaging. Het Pig City model is ca. 21 cm hoog, 24 cm breed en 16 cm diep, terwijl de katapult ca. 6 cm hoog, 8 cm lang en 4 cm breed is. De gebouwen en doelwitten kunnen snel weer in elkaar worden gezet, zodat je snel weer verder kunt met je avontuur!

Kortom, deze set is dé perfecte keuze voor iedereen die houdt van uitdagende bouwprojecten en avontuurlijke actiescènes. Bestel de LEGO Angry BirdsTM set vandaag nog en beleef urenlang speelplezier!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:16

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 49.95 (24-05-2023) € 49.95 (24-05-2023) € 49.95

Ook aanbevolen:

foto van lego set40575

Jaar van het Konijn

foto van lego set5005542

2x4 rood bagagelabel

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.