Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Mummie museum-mysterie 75900

Ontdek het avontuurlijke Mummie Museum met LEGO set 75900! Help Shaggy en Scooby-Doo de verborgen schat te vinden, maar pas op voor gevaarlijke verrassingen.
Bouw het museum op en geniet van uren bouwplezier.
De set bevat een geheime bergruimte en mysterieuze aanwijzingen.
Verken het enge museum en ontdek het geheim van de verdwenen juwelen.
Durf jij het aan? Bestel vandaag nog!

Waar is LEGO Mummie museum-mysterie 75900 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
110
leeftijd icoon
5-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75900
lego insiders punten icoon
112
punten

Stap binnen in het Mummie Museum en beleef een spannend avontuur met Shaggy en Scooby-Doo! Deze LEGO set is perfect voor alle jongeren en volwassenen die houden van mysteries en puzzels. Help onze helden om het geheim van de verdwenen juwelen te ontdekken en laat je meeslepen door de enge sfeer van het museum.

Met deze set krijg je niet alleen urenlang speelplezier, maar ook de kans om je creativiteit te uiten en je bouwvaardigheden te ontwikkelen. Bouw het Mummie Museum op en maak je klaar voor een avontuur dat je nooit zal vergeten!

Ontmoet Shaggy en Scooby-Doo en help hen om de verborgen schat te vinden. Maar pas op, want er loert gevaar om elke hoek. Het museum ziet er griezelig uit met zijn gouden sarcofaag, spotlicht-elementen en mysterieuze aanwijzingen. Maar wat is dat? Hangt daar nou een hamburger aan het plafond? Grijp hem en ontdek wat er gebeurt!

De set bevat ook een geheime bergruimte met juweel-elementen in de trap en een plaatje met mysterieuze aanwijzingen. Verwijder de Egyptische hoofdbekleding van de mummie om Dr. Najib te zien, het meesterbrein achter de grote juwelenroof.

De set is inclusief 2 minifiguren: Shaggy en Mummie/Dr. Najib met een speciaal accessoire-element, plus Scooby-Doo (staande versie). De set is 12 cm hoog, 12 cm breed en 5 cm diep, en biedt talloze mogelijkheden om te bouwen, te spelen en nieuwe verhalen te verzinnen.

Met deze LEGO set beleef je een avontuur vol actie en spanning. Voel de angst en de opwinding terwijl je door het museum loopt en het heden verweeft met het verleden. Maar wees gewaarschuwd, want niets is wat het lijkt in het Mummie Museum. Durf jij het aan? Bestel de set vandaag nog en ontdek het geheim van de verdwenen juwelen!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41165

Anna’s kano-expeditie

foto van lego set5005997

Illustration Wooden Toy Elephant

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.