Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Het mysterieuze landhuis 75904

Durf jij het mysterieuze landhuis te betreden en op zoek te gaan naar de gestolen schat met Shaggy, Velma, Daphne en Scooby-Doo? Pas op voor valstrikken en duistere figuren! Deze LEGO set bevat een spookhuis met een vampier-doodskist en een vleesetende plant.
Ontwijk valstrikken en vind de schat met behulp van de 6 minifiguren.
Bestel vandaag nog en beleef een onvergetelijk avontuur!

Waar is LEGO Het mysterieuze landhuis 75904 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
860
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2016
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
75904
lego insiders punten icoon
675
punten

Durf jij het aan om het mysterieuze landhuis te betreden met Shaggy, Velma, Daphne en Scooby-Doo? Samen gaan jullie op zoek naar de gestolen schat, maar pas op voor de gevaarlijke valstrikken en de duistere figuren die op de loer liggen.

Maak je klaar om te sluipen door de donkere gangen en kamers van het spookhuis. Het dak van het huis bevat een vampier-doodskist en de kas heeft gebroken ruiten en een vleesetende plant met een beweegbare 'mond' en twee pompoenhoofden. Zorg dat je uit de buurt blijft van deze enge plant!

In de keuken staat een aanrecht met kastjes en zelfs een grote hamburger om even snel op te laden. Maar let op, er zit ook een middeleeuwse morgenster-valstrik in het huis die je moet ontwijken. Gelukkig zijn Shaggy en Velma professionele speurneuzen en weten ze precies hoe ze de verloren schat kunnen vinden.

De set bevat 6 minifiguren, waaronder Shaggy, Velma, Daphne, een Vampier genaamd Bob Oakley, Spook Bluestone the Great, Zwarte Ridder genaamd Mr. Wickles en Scooby-Doo (staande versie). Met diverse wapen- en accessoire-elementen zijn alle personages helemaal klaar voor dit avontuur. Wapen-elementen zoals de ketting met kogel van het spook en de dubbele bijl van de Zwarte Ridder komen goed van pas.

De motor met zijspan waarmee Shaggy en Velma naar het huis rijden is 3 cm hoog, 6 cm lang en 4 cm breed. Het mysterieuze landhuis zelf is 38 cm hoog, 32 cm breed en 14 cm diep. De vleesetende plant is 7 cm hoog, 4 cm breed en 5 cm diep.

Maar wees snel, want als de klok middernacht slaat verschijnt er een vampier achter de draaiende muur in de klokketoren. Maar misschien heb jij wel het geheime vak met de gouden sleutel gevonden, waarmee je de brandkast kunt openen en de gestolen 'goudstaven' kunt vinden.

Dit avontuurlijke en spannende Lego setje brengt de klassieke Scooby-Doo nostalgie tot leven. Met deze set ben jij de held die de gestolen schat terugvindt en de geheimen van het mysterieuze landhuis ontrafelt. Wees voorbereid op spannende actie en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur met Shaggy, Velma, Daphne, Scooby-Doo en de andere personages. Bestel de set vandaag nog en ervaar het zelf!

Laatste update: 2023-12-29 09:42:57

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40578

Broodjeszaak

foto van lego set5006872

8-Stud Brick Drawer – Green

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.