Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO T-Rawket Luchtaanval 79120

"Maak je klaar voor een episch avontuur met de Turtles en hun nieuwste voertuig, de T-Rawket Luchtaanval! Red de stad van De Kraang met de T-Rawket en Turtle rugzakglider.
Maar pas op voor het Kraang schip met slijmvaten.
Red de gemuteerde Dr.
O'Neil en versla De Kraang met deze set van 79120.
Bestel nu en beleef uren speelplezier!"

Waar is LEGO T-Rawket Luchtaanval 79120 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
286
leeftijd icoon
6-12
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
31-12-2014
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
79120
lego insiders punten icoon
0
punten

Ben je klaar voor een episch avontuur met de Teenage Mutant Ninja Turtles en hun nieuwste voertuig, de T-Rawket Luchtaanval? Deze set bevat alles wat je nodig hebt om in de huid van Donatello, Michelangelo en de rest van de bende te kruipen en de stad te redden van De Kraang en hun gemuteerde handlangers.

De T-Rawket is het ultieme voertuig voor de Turtles. Met een schietstoel met glider, 2 controlepanelen, pizzaschieter, pizza, vat met neutralisator voor mutageenbommen, raket en een doorschijnende vlammende uitlaat, ben je klaar om elk gevecht aan te gaan. En met de Turtle rugzakglider kan je zelfs nog hoger en verder vliegen.

Maar het gevecht zal niet makkelijk zijn. De Kraang hebben een gevaarlijk schip met een cockpit, controlepaneel, 2 zijraketten, slijmvatengooier bediend met een hendel, 2 slijmvaten en doorschijnende elementen. Gelukkig hebben de Turtles hun wapens bij zich, zoals een bo staf en een nunchuk om de vijanden te verslaan.

Het doel van deze set is om de gemuteerde Dr. O'Neil te redden, die vastzit op het Kraang schip. Maar pas op voor de mutageenbommen die het schip bij zich heeft. Trek aan de hendel om de bommen te laten vallen en De Kraang te verslaan.

De T-Rawket is 7 cm hoog, 28 cm lang en 9 cm breed, en het Kraang schip is 8 cm hoog, 11 cm lang en 14 cm breed. Met 4 minifiguren met wapens en accessoires, waaronder Donatello, Michelangelo, Gemuteerde Dr. O'Neil en De Kraang, zal dit avontuur spannend blijven.

Deze set is perfect voor jongeren en volwassenen die houden van avonturen, actie en het bouwen van lego. Het zal niet alleen zorgen voor uren speelplezier, maar ook voor het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden. Bereid je voor om de stad te redden met de T-Rawket Luchtaanval! Bestel nu en krijg snel je eigen T-Rawket in huis.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:15

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set60050

Treinstation

foto van lego set5006130

Blauwe opbergsteen met 4 noppen

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.