Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Penguin Holiday Ornament 853796

Geef je kerstboom een feestelijke touch met het LEGO Iconic 853796 Pinguïn Feestornament. Dit schattige model van een pinguïn met kerstmuts is een must-have voor elke LEGO fan en kerstliefhebber. Het is gemakkelijk te bouwen en heeft levendige kleuren. Hang het op en geniet van het feestelijke gevoel dat het brengt. Bestel nu voordat het uitverkocht is!

Waar is LEGO Penguin Holiday Ornament 853796 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
37
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853796
lego insiders punten icoon
52
punten

Breng feestelijke vreugde met deze LEGO® Iconic 853796 Pinguïn Feestornament. Bouw dit schattige model van een pinguïn met een rood witte kerstmuts, plaats het in de kerstbal en hang het op met het lint voor de perfecte feestelijke decoratie.

Deze LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook een geweldige manier om je huis in de kerstsfeer te brengen. Met zijn levendige kleuren en schattige ontwerp zal de pinguïn zeker het middelpunt van de aandacht zijn tijdens de feestdagen.

Of je nu een LEGO fan bent of gewoon van gezelligheid houdt, deze set is een must-have voor elke kerstliefhebber. Het is een geweldig cadeau voor zowel jongeren als volwassenen. Met de kwaliteit en duurzaamheid van LEGO kan je er jarenlang van genieten en het elk jaar opnieuw gebruiken om je kerstboom op te fleuren.

Deze pinguïn is niet zomaar een ornament, het is een echte blikvanger. Met zijn schattige en vrolijke uitstraling zal hij een glimlach op ieders gezicht toveren. Hang hem op in de woonkamer, keuken of zelfs op je slaapkamer en geniet van het feestelijke gevoel dat hij brengt.

Met deze LEGO set kan je ook je creativiteit de vrije loop laten. Voeg wat glitter of versieringen toe aan de kerstbal om hem nog meer te laten stralen. Mix en match verschillende LEGO ornamenten om een unieke en persoonlijke kerstboom te creëren.

De pinguïn is gemaakt van hoogwaardig LEGO materiaal en is gemakkelijk te bouwen. Met de bijgeleverde instructies kan je snel aan de slag en binnen no-time je eigen pinguïn ornament maken. De set bevat ook een kerstbal en een lint, zodat je hem meteen kan ophangen en bewonderen.

Kerst is een tijd van gezelligheid, warmte en samenzijn. Met deze LEGO set kan je je huis nog meer in de kerstsfeer brengen en een magische ambiance creëren. Hang de pinguïn op naast de cadeautjes onder de boom, op de deurknop of waar je maar wilt en geniet van het feestelijke gevoel dat hij uitstraalt.

Maak van kerst een speciale gelegenheid met deze LEGO set. Of je nu cadeaus uitpakt, samen kookt of gewoon met je familie en vrienden geniet van een gezellige avond, de pinguïn zal de perfecte feestelijke touch toevoegen.

Wil je jouw kerstboom dit jaar extra speciaal maken? Kies dan voor de LEGO Iconic 853796 Pinguïn Feestornament. Het is niet alleen een leuke bouwervaring, maar ook een prachtige toevoeging aan je kerstdecoraties. Met zijn levendige kleuren, grappige ontwerp en hoogwaardige afwerking, is deze pinguïn zeker een aanwinst voor jouw kerstcollectie.

Wees snel, want deze populaire LEGO set is slechts beperkt beschikbaar. Voeg een vleugje LEGO magie toe aan je kerst en bestel vandaag nog jouw eigen Iconic 853796 Pinguïn Feestornament.

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set41165

Anna’s kano-expeditie

foto van lego set10623

LEGO® DUPLO® Basisstenen – Large

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.