Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.

LEGO Gifts Holiday Ornament 853815

Maak de feestvreugde compleet met het LEGO 853815 Geschenken Feestornament. Bouw een stapel kleurrijke cadeautjes en hang het op in de kerstboom. Deze prachtige set brengt de feestdagen tot leven en is perfect voor jong en oud. Maak iemand blij door dit mooie ornament cadeau te geven. Het lint maakt het ophangen gemakkelijk en de vrolijke kleuren zorgen voor een gezellige kerstsfeer. Bestel nu en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring!

Waar is LEGO Gifts Holiday Ornament 853815 te koop?

Helaas, geen winkels bekend

Bekijk meer Overig sets

aantal lego stenen icoon
50
leeftijd icoon
6+
intro datum icoon
onbekend
exit datum icoon
onbekend
lego miniFigs icoon
onbekend
lego set nummer icoon
853815
lego insiders punten icoon
36
punten

Maak de feestvreugde compleet met deze LEGO® 853815 Geschenken Feestornament. Bouw het model van een stapel kleurrijke cadeautjes, plaats het in de kerstbal en hang het op met het lint.



Met deze prachtige LEGO set breng je de feestdagen tot leven! Bouw je eigen feestornament in de vorm van een magische kerstbal vol met vrolijke cadeautjes. Hang het op in de boom of gebruik het als decoratie voor je kamer. Deze set is een must-have voor LEGO fans van alle leeftijden!



Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je de cadeautjes stapelt en het ornament in elkaar zet. Met de kleurrijke stenen en het eenvoudige bouwsysteem is deze set perfect voor zowel jongeren als volwassenen. Gebruik je verbeelding en maak je eigen unieke ontwerp!



Deze LEGO set is niet alleen leuk om te bouwen, maar ook om cadeau te geven! Maak deel uit van iemands vakantieherinneringen door ze te verrassen met dit prachtige ornament. Of je het nu aan een vriend, familielid of collega geeft, ze zullen zeker onder de indruk zijn van je creativiteit en het gebaar van genegenheid.



Met de meegeleverde lint kun je het ornament gemakkelijk ophangen. Gebruik het om je kerstboom te versieren of creëer een gezellige feestelijke sfeer in je kamer. De vrolijke kleuren en het glanzende lint zullen zeker de aandacht trekken en de kerstsfeer versterken.



Deze LEGO set is perfect om voor jezelf te kopen of als cadeau te geven aan een LEGO fan. Het is een geweldige manier om te ontspannen en plezier te hebben tijdens de feestdagen. Bovendien kunnen LEGO sets altijd worden hergebruikt, dus je kunt blijven genieten van deze feestelijke decoratie door de jaren heen!



Maak je klaar om te bouwen, te versieren en te genieten van de feestelijke sfeer met deze LEGO 853815 Geschenken Feestornament. Bestel vandaag nog en maak van deze kerst een onvergetelijke ervaring!

Laatste update: 2023-12-29 09:43:50

Statistieken:

Laagste Hoogste Gemiddeld
€ 0.00 (01-01-1970) € 0.00 (01-01-1970) € 0.00

Ook aanbevolen:

foto van lego set40359

LEGO® Store fotolijstje

foto van lego set854037

Christmas Ornament Santa

Get an amazing LEGO Marvel Taxi set for free when purchasing the new LEGO� Marvel Avengers Tower. Hurry up! Limited time only.